Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxiorki123 FC BFH 16
nowa Tactiek dezmwing-1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
49.2 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Holman is nu in balbezit. Ginestà verovert de bal door een tackle van achteren. Brdar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brdar krijgt een gele kaart. Ginestà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gigashvili neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vecchione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek geeft een lange en hoge pass. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Holman rent richting de bal. Holman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kłak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarlenga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ginestà kan de bal niet met de borst controleren. Holman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 0:1

16e minuut.
Haskins geeft de bal voor. Gaidoş kan de bal niet met de borst controleren. Mata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mata krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Viehweg speelt de bal door. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mata naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Gagatek passt de bal met de wreef. Gaidoş geeft de bal voor. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà haalt uit met een fantastische trap. Vecchione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 0:2

25e minuut.
Leivas geeft een lange en hoge pass. Gigashvili kopt de bal weg. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 0:3

27e minuut.
Inworp. Kłak met een snelle inworp. Zarlenga geeft een lange en hoge pass. Ginestà is nu in balbezit. Ginestà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 0:4

30e minuut.
Rduch speelt de bal door. Gaidoş speelt de bal door. Ginestà is nu in balbezit. Ginestà schiet op doel. Vecchione probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piechniczek speelt de bal door. Gagatek rent richting de bal. Gagatek geeft een hoge lob. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà draait met de bal, schiet en ... Vecchione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxiorki123 62%, FC BFH 16 38%.
Maxiorki123 - FC BFH 16 0:4

55e minuut.
Brdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdar passt de bal zonder na te denken. Szatanik rent richting de bal. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 1:4

58e minuut.
Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller geeft de bal voor. Kryszak is nu in balbezit. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 2:4

62e minuut.
Gagatek verovert de bal door een tackle van achteren. Gagatek geeft een hoge lob. Gigashvili kopt de bal weg. Ginestà rent richting de bal. Ginestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 2:5

70e minuut.
Inworp. Hajduczek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Brdar probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek met een sublieme pass. Ginestà rent richting de bal. Ginestà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gagatek passt de bal zonder na te denken. Gigashvili speelt de bal door. Ginestà rent richting de bal. Ginestà draait met de bal, schiet en ... Vecchione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 2:6

82e minuut.
Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaso de bal. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà haalt uit met een fantastische trap. Vecchione maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins is nu in balbezit. Gigashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gigashvili schiet op doel. Vecchione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - FC BFH 16 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxiorki123 60%, FC BFH 16 40%.
Maxiorki123 - FC BFH 16 2:7