Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Aufwind 06 Pankow FC Burbach
3-2-2-3 Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 62.2
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Petruniczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruceanu rent richting de bal. Kaminis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaminis krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:1

7e minuut.
Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos passt de bal in één keer door. Kaminis geeft een lange en hoge pass. Onciu rent richting de bal. Onciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kancia passt de bal met de wreef. Metzelopoulos is nu in balbezit. Daxing begaat een overtreding. Daxing krijgt een gele kaart. Metzelopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kancia met een snel genomen vrije trap. Metzelopoulos springt en kopt de bal. Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia met een sublieme pass. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel. Dahlke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:2

23e minuut.
Březňák probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Milionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ... Dahlke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kancia speelt de bal door. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu passt de bal zonder na te denken. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kancia passt de bal zonder na te denken. Březňák speelt de bal door. Metzelopoulos geeft een hoge lob. Onciu rent richting de bal. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Dahlke bokst de bal weg.

35e minuut.
Daxing met een sublieme pass. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk passt de bal in één keer door. Walseth is nu in balbezit. Walseth haalt uit met een fantastische trap. Winter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Milionis geeft een lange en hoge pass. Kancia speelt de bal door. Klungelig pakt Onciu de bal. Onciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 62%, FC Burbach 38%.
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:2

46e minuut.
Onciu rent richting de bal. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth begaat een overtreding. Walseth krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Kaminis passt de bal zonder na te denken. Březňák probeert naar een medespeler te passen. Kaminis speelt de bal door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ... Dahlke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Onciu geeft de bal voor. Daxing probeert de bal aan de voet te houden. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:3

50e minuut.
Rovine probeert naar een medespeler te passen. Onciu is nu in balbezit. Cruceanu begaat een overtreding. Cruceanu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Kancia speelt de bal door. Onciu rent richting de bal. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kancia probeert naar een medespeler te passen. Březňák is nu in balbezit. Březňák passt de bal met de wreef. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ... Dahlke bokst de bal weg.

60e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. Metzelopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Daxing begaat een overtreding. Metzelopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kancia komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jaskula is nu in balbezit. Březňák onderschept slim de pass. Březňák met een sublieme pass. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal! Dahlke probeert wanhopig de bal te grijpen. Daxing probeert naar een medespeler te passen. Ahlert geeft een lange en hoge pass. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu draait met de bal, schiet en ... Dahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert speelt de bal door. Kancia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metzelopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kancia rent richting de bal. Kancia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos schiet op doel. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kaminis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kancia de bal. Kancia speelt de bal door. Onciu is nu in balbezit. Onciu draait met de bal, schiet en ... Dahlke bokst de bal weg.

80e minuut.
Březňák geeft de bal voor. Metzelopoulos kopt de bal weg. Onciu rent richting de bal. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:4

82e minuut.
Březňák onderschept slim de pass. Březňák geeft de bal voor. Onciu rent richting de bal. Onciu schiet op doel. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:5

85e minuut.
Daxing geeft de bal voor. Onciu heeft problemen om de bal te vangen. Onciu met een sublieme pass. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 70%, FC Burbach 30%.
VfL Aufwind 06 Pankow - FC Burbach 0:5