Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 SV Stiftung Wadentest
Pokal Tactiek 442 versuch
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 8
61.3 gemiddelde waardering 50.9
formidable Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Żółkiewski probeert de bal met de borst te controleren. Tufeanu is nu in balbezit. Żółkiewski begaat een overtreding. Żółkiewski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cockings verovert de bal door een tackle van achteren. Yolcu rent richting de bal. Yolcu geeft een hoge lob. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden schiet op doel. Swędera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Przybułek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norden rent richting de bal. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - SV Stiftung Wadentest 1:0

17e minuut.
Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gottvald rent richting de bal. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Madera probeert naar een medespeler te passen. Ðinđić rent richting de bal. Denić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Denić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Falk rent richting de bal. Falk passt de bal met de wreef. Norden is nu in balbezit. Norden schiet op doel. Swędera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - SV Stiftung Wadentest 2:0

23e minuut.
Ðinđić speelt de bal door. Bonacchi heeft problemen om de bal te vangen. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Pericle bokst de bal weg.

43e minuut.
Tufeanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Żółkiewski neemt vlug de vrije trap. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap. Swędera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Swędera met een sublieme pass. Gottvald kan de bal niet met de borst controleren. Gottvald passt de bal in één keer door. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 38%, SV Stiftung Wadentest 62%.
VfL Beul 1971 - SV Stiftung Wadentest 2:0

48e minuut.
Duna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov passt de bal in één keer door. Daar is bin Hamzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hamzan schiet op doel. Swędera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tufeanu stond buitenspel. Żółkiewski neemt vlug de vrije trap. Wyszyński rent richting de bal. Norden onderschept slim de pass. Norden haalt uit met een fantastische trap. Swędera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Yolcu rent richting de bal. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Madera kopt de bal weg. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonvallet heeft problemen om de bal te vangen. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cockings is nu in balbezit. Cockings passt de bal met de wreef. Wyszyński is nu in balbezit. Norden onderschept slim de pass. Norden haalt uit met een fantastische trap. Swędera bokst de bal weg.

63e minuut.
Bonvallet geeft de bal voor. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lyubomirov stond buitenspel. Swędera neemt vlug de vrije trap. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ðinđić kopt de bal weg. bin Hamzan rent richting de bal. Met opzet legt Tufeanu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tufeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tufeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Klungelig pakt Bonacchi de bal. Żółkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żółkiewski geeft de bal voor. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - SV Stiftung Wadentest 3:0

82e minuut.
Wyszyński geeft een hoge lob. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu geeft de bal voor. Norden rent richting de bal. Norden haalt uit met een fantastische trap. Swędera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 42%, SV Stiftung Wadentest 58%.
VfL Beul 1971 - SV Stiftung Wadentest 3:0