Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila-Weiße Gebirgsgeister Dynamo Deutscheinsiedel
4-2-2-2 versuch Tactiek Justin
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Nartschik kopt de bal weg. Leroux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Netzer. Netzer krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hampejs verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Maravilhosa met een snelle inworp. Pipia rent richting de bal. Pipia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:1

9e minuut.
Haberle onderschept slim de pass. Haberle passt de bal in één keer door. Nartschik rent richting de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maire passt de bal in één keer door. Ohlew rent richting de bal. Peito de Aço begaat een overtreding. Peito de Aço krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Maravilhosa met een snelle inworp. Pipia met een sublieme pass. Ohlew speelt de bal door. Netzer rent richting de bal. Netzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 52%, Dynamo Deutscheinsiedel 48%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:2

46e minuut.
Coimbra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohlew. Ohlew krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Maravilhosa met de inworp. Nartschik is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rosenthal passt de bal zonder na te denken. Maravilhosa met een sublieme pass. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ohlew verovert de bal door een tackle van achteren. Ohlew geeft een hoge lob. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:3

59e minuut.
Leroux geeft de bal voor. Hampejs probeert de bal aan de voet te houden. Nizhegorodov is nu in balbezit. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ohlew bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlew geeft de bal voor. Nizhegorodov heeft problemen om de bal te vangen. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:4

62e minuut.
Vinček onderschept slim de pass. Vinček geeft de bal voor. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle schiet op doel. Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Pipia kopt de bal weg. Daar is Nizhegorodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:5

69e minuut.
Peito de Aço speelt de bal door. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer onderschept slim de pass. Netzer schiet op doel. Portal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Comănescu speelt de bal door. Nizhegorodov kan de bal niet met de borst controleren. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik heeft problemen om de bal te vangen. Nartschik schiet op doel. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Netzer is nu in balbezit. Netzer probeert naar een medespeler te passen. Maravilhosa speelt de bal door. Nartschik rent richting de bal. Nartschik haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nartschik verovert de bal door een tackle van achteren. Nartschik met een sublieme pass. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 71%, Dynamo Deutscheinsiedel 29%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Dynamo Deutscheinsiedel 0:5