Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 Fortuna Hackentritt
442 Tactiek F4-R1
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Śmieszny passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola speelt de bal door. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Evcimen speelt de bal door. Sanguinetti rent richting de bal. Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Freischmidt met een sublieme pass. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak rent richting de bal. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils rent richting de bal. Espejo onderschept slim de pass. Espejo geeft een lange en hoge pass. Grelich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gözüaçık geeft een hoge lob. Grelich kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Guttmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:1

27e minuut.
Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Grelich rent richting de bal. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Grelich is nu in balbezit. Grelich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bils rent richting de bal. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Buchenrieder verovert de bal door een tackle van achteren. Buchenrieder geeft een hoge lob. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ... Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:2

37e minuut.
Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Roşoiu speelt de bal door. Daar is Sanguinetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Grelich is nu in balbezit. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Slovenský speelt de bal door. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchenrieder begaat een overtreding. Buchenrieder krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Espejo met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Roşoiu is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:3

45e minuut.
Daubmeier komt het veld opgelopen. Mayländer komt het veld opgelopen. Lund komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 73%, Fortuna Hackentritt 27%.
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:3

48e minuut.
Buchenrieder kan de bal niet met de borst controleren. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu met een sublieme pass. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Lund rent richting de bal. Daar is Lund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund passt de bal in één keer door. Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grelich rent richting de bal. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Guttmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:4

71e minuut.
Grelich passt de bal in één keer door. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Grelich onderschept slim de pass. Grelich speelt de bal door. Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:5

80e minuut.
Daubmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Predoiu zijn tegenspeler op de grond. Daubmeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daubmeier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Grelich de bal. Grelich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich speelt de bal door. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Espejo de bal onder controle te krijgen. Daubmeier probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ... Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daubmeier probeert naar een medespeler te passen. Espejo speelt de bal door. Biajgo is nu in balbezit. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Erdinger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 57%, Fortuna Hackentritt 43%.
FC PHILLY 91 - Fortuna Hackentritt 0:5