Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschritt TSV 1860 München
4-212-1_rev4_wd Tactiek Angrep-4-1-4-1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Barreto rent richting de bal. Rumi rayen met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Centkowski zal de hoekschop nemen. Malchow maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Bechstädt rent richting de bal. Gevorgyan geeft een hoge lob. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes draait met de bal, schiet en ... Dammann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Melikyan heeft problemen om de bal te vangen. Wientjes is nu in balbezit. Rumi rayen rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen rent richting de bal. Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes schiet op doel. Dammann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschritt - TSV 1860 München 0:1

40e minuut.
Subekti passt de bal met de wreef. Pascua is nu in balbezit. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua is nu in balbezit. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gottinger komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. bin Razuwan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschritt 55%, TSV 1860 München 45%.
Verein für Frieden & Fortschritt - TSV 1860 München 0:1

51e minuut.
Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal in één keer door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschritt - TSV 1860 München 0:2

60e minuut.
bin Razuwan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gottinger neemt de hoekschop. Centkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Dammann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Silaghi controleert de bal met de borst. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pascua raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascua neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Ciepierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Gottinger onderschept slim de pass. Gottinger passt de bal in één keer door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel. Dammann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Centkowski met een sublieme pass. Oberhauser is nu in balbezit. bin Razuwan begaat een overtreding. bin Razuwan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
bin Razuwan rent richting de bal. Subekti onderschept slim de pass. Gottinger geeft een hoge lob. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Paar probeert naar een medespeler te passen. Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschritt - TSV 1860 München 0:3

85e minuut.
Kléber is nu in balbezit. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel passt de bal met de wreef. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschritt 60%, TSV 1860 München 40%.
Verein für Frieden & Fortschritt - TSV 1860 München 0:3