Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Marillion FC Nova
Raute Tactiek 433f
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.4 gemiddelde waardering 71.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen brilliant


9e minuut.
Gitmez passt de bal met de wreef. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey speelt de bal door. Pileci is nu in balbezit. Pileci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gitmez geeft een lange en hoge pass. Woś is nu in balbezit. Pileci rent richting de bal. Pileci draait met de bal, schiet en ... Böger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 0:1

12e minuut.
Fritz met een snelle inworp. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Pileci is nu in balbezit. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 0:2

14e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Godfrey probeert naar een medespeler te passen. Morles onderschept slim de pass. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morles geeft een lange en hoge pass. Tröger kopt de bal weg. Pezzey geeft een lange en hoge pass. Woś springt en kopt de bal. Böger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mößler onderschept slim de pass. Mößler probeert naar een medespeler te passen. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Pileci springt en kopt de bal. Böger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Murawa geeft een lange en hoge pass. Mößler heeft problemen om de bal te vangen. Gitmez met een sublieme pass. Fritz geeft een hoge lob. Pileci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 0:3

28e minuut.
Pezzey met een sublieme pass. Klungelig pakt Toft de bal. Toft met een sublieme pass. Del Sole heeft problemen om de bal te vangen. Del Sole draait met de bal, schiet en ... Nassef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ferdιnand springt en kopt de bal. Nassef maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pezzey verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. O`Reilly neemt de hoekschop. Del Sole kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 62%, FC Nova 38%.
Celtic Marillion - FC Nova 1:3

51e minuut.
Tröger geeft een hoge lob. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci verovert de bal door een tackle van achteren. Pileci schiet op doel. Böger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 1:4

55e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olavesen. Godfrey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godfrey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thygesen kopt de bal weg. Gitmez is nu in balbezit. Gitmez geeft de bal voor. Pileci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 1:5

60e minuut.
Gitmez geeft een hoge lob. Godfrey kopt de bal weg. Kalenyan rent richting de bal. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pileci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pileci neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 1:6

63e minuut.
Tröger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thygesen de bal. Woś rent richting de bal. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Böger bokst de bal weg.

70e minuut.
Toft heeft problemen om de bal te vangen. Piolanti rent richting de bal. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole draait met de bal, schiet en ... Nassef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 2:6

74e minuut.
Pezzey probeert naar een medespeler te passen. Fritz is nu in balbezit. Fritz met een sublieme pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pileci is nu in balbezit. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Nova 2:7

87e minuut.
Fritz met een sublieme pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey passt de bal met de wreef. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 69%, FC Nova 31%.
Celtic Marillion - FC Nova 2:7