Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOURSCHAK Raja Occitan
milieux Tactiek norv3m
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten excellent
formidable Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Tragarz geeft een lange en hoge pass. Guillou met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamotte de bal. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut schiet op doel. Alkış bokst de bal weg.

5e minuut.
Copin speelt de bal door. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. André is nu in balbezit. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. Alkış bokst de bal weg.

6e minuut.
Mitoraj met een sublieme pass. Kazda verovert de bal door een tackle van achteren. Redan is nu in balbezit. Redan schiet op doel. Fraisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Raja Occitan 0:1

9e minuut.
Lamotte met een sublieme pass. Guillou geeft de bal voor. Lavigne probeert de bal met de borst te controleren. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier schiet op doel. Fraisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Demange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix geeft de bal voor. Cordonnier springt en kopt de bal. Fraisse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chaniewski is nu in balbezit. Guérin met een sublieme pass. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Alkış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cordonnier de bal. Cordonnier passt de bal met de wreef. Redan is nu in balbezit. Redan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Raja Occitan 0:2

42e minuut.
Redan passt de bal in één keer door. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier schiet op doel. Fraisse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redan verovert de bal door een tackle van achteren. Redan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 51%, Raja Occitan 49%.
FC KOURSCHAK - Raja Occitan 0:2

47e minuut.
André probeert de bal met de borst te controleren. Guérin geeft de bal voor. Redan kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordonnier de bal. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schmidt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carrier is nu in balbezit. Cordonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Redan is nu in balbezit. Redan haalt uit met een fantastische trap. Fraisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Raja Occitan 0:3

70e minuut.
Inworp. Vial komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dehaut rent richting de bal. Guérin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guérin geeft een hoge lob. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. Alkış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lavigne geeft een lange en hoge pass. Daar is Schwartz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copin is nu in balbezit. Copin geeft een lange en hoge pass. Dehaut springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne passt de bal zonder na te denken. Sutryk speelt de bal door. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Alkış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
André passt de bal in één keer door. Chaniewski is nu in balbezit. Schwartz begaat een overtreding. Schwartz krijgt een gele kaart. Chaniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuberto met een snel genomen vrije trap. Dehaut springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 48%, Raja Occitan 52%.
FC KOURSCHAK - Raja Occitan 0:3