Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF FC Trozoul
deepthroat Tactiek new & 7
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gaultier met een sublieme pass. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Derman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joseph wilt de vrije trap nemen. Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Arrieta passt de bal met de wreef. Fauchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet passt de bal in één keer door. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Chiabra met een sublieme pass. Marull probeert naar een medespeler te passen. Grün met een sublieme pass. Joseph rent richting de bal. Joseph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Elie rent richting de bal. Elie passt de bal zonder na te denken. Joseph rent richting de bal. Joseph draait met de bal, schiet en ... Mirotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC Trozoul 0:1

18e minuut.
Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gaultier rent richting de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Elie verovert de bal door een tackle van achteren. Elie schiet op doel. Mirotti bokst de bal weg.

19e minuut.
Reiherd is nu in balbezit. Gaultier verovert de bal door een tackle van achteren. Lussich maakt een afschuwelijke overtreding. Lussich krijgt een gele kaart. Gaultier raakt geblesseerd tijdens het duel. Klanstrup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elie controleert de bal met de borst. Elie haalt uit met een fantastische trap. Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Marull is nu in balbezit. Marull passt de bal zonder na te denken. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı geeft een hoge lob. Elie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi passt de bal in één keer door. Cominges heeft problemen om de bal te vangen. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fauchet geeft een hoge lob. Elie rent richting de bal. Nierychlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nierychlewski krijgt een gele kaart. Elie raakt geblesseerd tijdens het duel. Elie neemt de penalty, wat een uithaal! Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Marull met een sublieme pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cominges zijn tegenspeler op de grond. Cominges is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Tuấn Hải rent richting de bal. Lussich probeert de bal aan de voet te houden. Fauchet onderschept slim de pass. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ... McGinn bokst de bal weg.

45e minuut.
Şıxlı kopt de bal weg. Daar is Marull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marull geeft een lange en hoge pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 69%, FC Trozoul 31%.
Monachil CF - FC Trozoul 0:1

46e minuut.
Reiherd rent richting de bal. Elie maakt een afschuwelijke overtreding. Reiherd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reiherd zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuấn Hải springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gaultier verovert de bal door een tackle van achteren. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Derman de bal onder controle te krijgen. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Marull passt de bal met de wreef. Joseph rent richting de bal. Joseph speelt de bal door. Elie is nu in balbezit. Elie haalt uit met een fantastische trap. Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joseph is nu in balbezit. Joseph geeft de bal voor. Elie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lussich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arrieta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuấn Hải springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün rent richting de bal. Grün geeft de bal voor. Klungelig pakt Joseph de bal. Joseph haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Marull geeft een hoge lob. Mirotti met een sublieme pass. Gaultier kopt de bal weg. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lussich passt de bal in één keer door. Buljat is nu in balbezit. Chiabra verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Urenda komt het veld opgelopen. Łach komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buljat verovert de bal door een tackle van achteren. Marull rent richting de bal. Marull probeert naar een medespeler te passen. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Tifour komt het veld opgelopen. Ludo komt het veld opgelopen. Marull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grün probeert naar een medespeler te passen. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fauchet kopt de bal weg. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün geeft de bal voor. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chiabra passt de bal in één keer door. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải passt de bal in één keer door. Lussich controleert de bal met de borst. Lussich haalt uit met een fantastische trap. Łach bokst de bal weg.

90e minuut.
Urenda rent richting de bal. Grün rent richting de bal. Grün met een sublieme pass. Urenda rent richting de bal. Urenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 69%, FC Trozoul 31%.
Monachil CF - FC Trozoul 0:1