Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes US Euville
new442 Tactiek 5 3 2 AG V3
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 61.6
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Piechoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechoczek passt de bal met de wreef. Sautron is nu in balbezit. Sautron draait met de bal, schiet en ... Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:1

12e minuut.
Prodálek is nu in balbezit. Prodálek geeft de bal voor. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron schiet op doel. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:2

33e minuut.
Prodálek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soyer de bal. Sautron is nu in balbezit. Sautron draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:3

33e minuut.
Nuic komt het veld opgelopen. Barbot komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Nuic rent richting de bal. Sautron rent richting de bal. Nuic rent richting de bal. Sautron is nu in balbezit. Sautron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piechoczek passt de bal zonder na te denken. Sautron rent richting de bal. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic schiet op doel. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:4

41e minuut.
Prodálek kopt de bal weg. Camus is nu in balbezit. Nuic verovert de bal door een tackle van achteren. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:5

43e minuut.
Sautron kopt de bal weg. Daar is Nuic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soyer krijgt een gele kaart. Nuic raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piechoczek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sautron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 47%, US Euville 53%.
Les Truffes - US Euville 0:6

48e minuut.
Soyer geeft een lange en hoge pass. Łazar kopt de bal weg. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez rent richting de bal. Lopez draait met de bal, schiet en ... Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Camus geeft een lange en hoge pass. Lopez kopt de bal weg. Lerond geeft een hoge lob. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lerond is nu in balbezit. Lerond passt de bal zonder na te denken. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron draait met de bal, schiet en ... Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:7

67e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Lerond met een sublieme pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot geeft de bal voor. Nuic maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:8

73e minuut.
Camus met een sublieme pass. Prodálek speelt de bal door. Barbot speelt de bal door. Daar is Sautron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:9

74e minuut.
Prałatowicz geeft een hoge lob. Commers kan de bal niet met de borst controleren. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron draait met de bal, schiet en ... Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:10

76e minuut.
Łazar rent richting de bal. Lerond verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avilán. Avilán krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Buitenspel voor Sautron. Goede buitenspelval van de verdediging. Lloris komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Soyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic schiet op doel. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Piechoczek de bal. Barbot is nu in balbezit. Barbot geeft een hoge lob. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron schiet op doel. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Barbot geeft een hoge lob. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soyer de bal onder controle te krijgen. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soyer probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - US Euville 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 49%, US Euville 51%.
Les Truffes - US Euville 0:11