Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions Nara Team United
def 1 Tactiek Le Boss
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 64.2
good Schieten outstanding
good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Nara Team United 0:1

24e minuut.
Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer probeert naar een medespeler te passen. Drešer rent richting de bal. Drešer geeft een hoge lob. Lanna springt en kopt de bal. Vigneron bokst de bal weg.

27e minuut.
Deloffre passt de bal met de wreef. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lemar onderschept slim de pass. Lemar passt de bal zonder na te denken. Khan rent richting de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Honer is nu in balbezit. Gabrillargues geeft een hoge lob. Suomi is nu in balbezit. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gabrillargues onderschept slim de pass. Suomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Harasimczuk geeft de bal voor. Suomi is nu in balbezit. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu schiet op doel. Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 59%, Nara Team United 41%.
Red and Black Lions - Nara Team United 0:1

48e minuut.
Pacheco met een snelle inworp. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Khan is nu in balbezit. Idígoras verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu schiet op doel. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Nara Team United 0:2

51e minuut.
Harasimczuk geeft een hoge lob. Khan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Harasiuk ... Strafschop! Harasiuk krijgt een gele kaart. Khan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrinescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Nara Team United 0:3

56e minuut.
Drešer kopt de bal weg. Honer rent richting de bal. Harasimczuk is nu in balbezit. Honer verovert de bal door een tackle van achteren. Honer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lévy geeft een hoge lob. Khan kopt de bal weg. Klungelig pakt Suomi de bal. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel. Balašević bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rey zal de hoekschop nemen. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Deloffre kopt de bal weg. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gabrillargues geeft de bal voor. Rey rent richting de bal. Rey met een sublieme pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suomi met een sublieme pass. Daar is Honer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deloffre maakt een afschuwelijke overtreding. Deloffre krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Harasimczuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drešer met de inworp. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khan is nu in balbezit. Daar is Khan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khan draait met de bal, schiet en ... Balašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Nara Team United 0:4

88e minuut.
Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy passt de bal in één keer door. Rey rent richting de bal. Rey geeft een hoge lob. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević bokst de bal weg. Khan rent richting de bal. Khan draait met de bal, schiet en ... Balašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pacheco met de inworp. Honer rent richting de bal. Gabrillargues tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrillargues krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 54%, Nara Team United 46%.
Red and Black Lions - Nara Team United 0:4