Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brancos FC Montluçon
Ajax 2001 Tactiek Mi Galette
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 65.1
adequate Schieten incredible
solid Passen excellent
good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Abbes rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:1

7e minuut.
Tusseau geeft een lange en hoge pass. Roman met een sublieme pass. Klungelig pakt Sagna de bal. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Srzić is nu in balbezit. Abbes verovert de bal door een tackle van achteren. Abbes haalt uit met een fantastische trap. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kożusznik neemt de hoekschop. Abbes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fijałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fijałkowski geeft de bal voor. Abbes is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel. Koman bokst de bal weg. Fijałkowski rent richting de bal. Abbes is nu in balbezit. Abbes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:2

19e minuut.
Charron met een sublieme pass. Klungelig pakt Abbes de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Daar is Fijałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijałkowski passt de bal in één keer door. Abbes rent richting de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tusseau is nu in balbezit. Tusseau geeft de bal voor. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zakarić met een snelle inworp. Fijałkowski geeft de bal voor. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen. Durasiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:3

30e minuut.
Tusseau passt de bal zonder na te denken. Kożusznik speelt de bal door. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abbes de bal. Abbes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Koman trapt de bal weg. Gignac kopt de bal weg. Daar is Jungues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbes is nu in balbezit. Abbes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sastre met een sublieme pass. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić geeft de bal voor. Abbes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:4

38e minuut.
Śladkowski passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Abbes rent richting de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kożusznik neemt de hoekschop. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 80%, FC Montluçon 20%.
FC Brancos - FC Montluçon 0:4

47e minuut.
Tusseau geeft een hoge lob. Słomczyński kopt de bal weg. Rodzik heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jungues is nu in balbezit. Kożusznik speelt de bal door. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel. Koman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:5

62e minuut.
Rodzik verovert de bal door een tackle van achteren. Zakarić verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fijałkowski de bal. Fijałkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zakarić probeert naar een medespeler te passen. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes haalt uit met een fantastische trap. Sagna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:6

68e minuut.
Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes passt de bal zonder na te denken. Fijałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fijałkowski haalt uit met een fantastische trap. Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:7

70e minuut.
Tusseau met een sublieme pass. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abbes is nu in balbezit. Abbes geeft een lange en hoge pass. Sagna controleert de bal met de borst. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Abbes. Goede buitenspelval van de verdediging. Koman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gignac kopt de bal weg. Daar is Abbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Sagna is nu in balbezit. Abbes onderschept slim de pass. Abbes draait met de bal, schiet en ... Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:8

77e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paler komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Słomczyński passt de bal met de wreef. Zakarić met een sublieme pass. Sagna rent richting de bal. Abbes verovert de bal door een tackle van achteren. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gignac passt de bal in één keer door. Paler is nu in balbezit. Paler geeft de bal voor. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - FC Montluçon 0:9

84e minuut.
Śladkowski speelt de bal door. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Abbes rent richting de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ... Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 83%, FC Montluçon 17%.
FC Brancos - FC Montluçon 0:9