Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cocotin Atletico La Fuerza
coco Tactiek 433 ab
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 69.1
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Worm passt de bal zonder na te denken. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland passt de bal in één keer door. Rielo rent richting de bal. Rielo geeft een lange en hoge pass. Corredoira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland passt de bal zonder na te denken. Rielo is nu in balbezit. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch krijgt zijn hoofd ertegen. Kalita bokst de bal weg.

15e minuut.
Wieliczko verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez del Río speelt de bal door. Rielo rent richting de bal. Rielo geeft een lange en hoge pass. Corredoira krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 0:1

21e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima speelt de bal door. Corredoira is nu in balbezit. Corredoira draait met de bal, schiet en ... Kalita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 0:2

26e minuut.
Rielo met een snelle inworp. Ulland is nu in balbezit. Ulland geeft een hoge lob. Corredoira maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tarakhtiy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ulland rent richting de bal. Ulland passt de bal met de wreef. Corredoira is nu in balbezit. Corredoira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 0:3

30e minuut.
Dueñas Rodríguez komt het veld opgelopen. Rifaterra komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zárate speelt de bal door. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko passt de bal in één keer door. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jurado Espinosa passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft een hoge lob. Amiloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 57%, Atletico La Fuerza 43%.
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 1:3

46e minuut.
Hoyas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ulland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Markoski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Quang Dương geeft een hoge lob. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Río begaat een overtreding. Pérez del Río krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ramalho met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tarakhtiy is nu in balbezit. Tarakhtiy geeft een lange en hoge pass. Worm speelt de bal door. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Worm met een snelle inworp. Ramalho geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurado Espinosa de bal. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río bokst de bal weg.

68e minuut.
Ramalho heeft problemen om de bal te vangen. Ramalho geeft de bal voor. Jurado Espinosa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolasa zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wieliczko is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Hoyas verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyas passt de bal zonder na te denken. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft een lange en hoge pass. Rifaterra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pérez del Río heeft problemen om de bal te vangen. Pérez del Río passt de bal met de wreef. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft een lange en hoge pass. Rifaterra springt en kopt de bal. Kalita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 43%, Atletico La Fuerza 57%.
Atletico Cocotin - Atletico La Fuerza 1:4