Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crumor C.F. KuajasTeam
412-extD-2p Tactiek Cutre1
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 66.5
weak Schieten brilliant
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Ordódy passt de bal zonder na te denken. Naumović is nu in balbezit. Naumović geeft een lange en hoge pass. Zeno is nu in balbezit. Zeno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catatau is nu in balbezit. Catatau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:1

6e minuut.
Naumović passt de bal in één keer door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau onderschept slim de pass. Catatau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Fernández García geeft een hoge lob. Inworp. Naumović met een snelle inworp. Catatau rent richting de bal. Catatau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fernández García geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumović met de inworp. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zeno is nu in balbezit. Zeno passt de bal zonder na te denken. Catatau rent richting de bal. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:2

12e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Ordódy passt de bal zonder na te denken. Zeno rent richting de bal. Zeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:3

13e minuut.
Wihatmoko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Naumović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt geeft een lange en hoge pass. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catatau kan de bal niet met de borst controleren. Catatau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:4

14e minuut.
Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy probeert naar een medespeler te passen. Martin Villar rent richting de bal. Martin Villar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:5

16e minuut.
Zeno kopt de bal weg. Catatau probeert de bal aan de voet te houden. Martin Villar rent richting de bal. Catatau rent richting de bal. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:6

17e minuut.
Klungelig pakt Garrido de bal. Zeno verovert de bal door een tackle van achteren. Zeno passt de bal met de wreef. Catatau rent richting de bal. Catatau draait met de bal, schiet en ... Finster bokst de bal weg. Wihatmoko rent richting de bal. Zeno onderschept slim de pass. Zeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:7

20e minuut.
Cikryt speelt de bal door. Ordódy met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Catatau onderschept slim de pass. Catatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ordódy speelt de bal door. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt passt de bal in één keer door. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel. Finster bokst de bal weg. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:8

27e minuut.
Naumović passt de bal in één keer door. Cikryt rent richting de bal. Cikryt speelt de bal door. Catatau rent richting de bal. Catatau draait met de bal, schiet en ... Finster bokst de bal weg.

28e minuut.
Naumović verovert de bal door een tackle van achteren. Naumović passt de bal in één keer door. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno schiet op doel. Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:9

30e minuut.
Naumović met een snelle inworp. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt passt de bal met de wreef. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bidziński geeft een lange en hoge pass. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross geeft een hoge lob. Garrido springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Naumović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germán is nu in balbezit. Catatau onderschept slim de pass. Catatau draait met de bal, schiet en ... Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:10

41e minuut.
Fernández García is nu in balbezit. Martin Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Bidziński is nu in balbezit. Martin Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Martin Villar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Germán kopt de bal weg. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butea. Catatau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ordódy komt bij de bal en schiet. Finster bokst de bal weg.

44e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Robledo ... Strafschop! Catatau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Catatau kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 73%, KuajasTeam 27%.
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:11

46e minuut.
Catatau kopt de bal weg. Fernández García rent richting de bal. Fernández García geeft de bal voor. Zeno is nu in balbezit. Zeno draait met de bal, schiet en ... Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Zeno verovert de bal door een tackle van achteren. Martin Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea onderschept slim de pass. Zeno is nu in balbezit. Zeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zeno is nu in balbezit. Zeno passt de bal zonder na te denken. Catatau is nu in balbezit. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:12

53e minuut.
Mastný is nu in balbezit. Mastný geeft de bal voor. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Puntas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Catatau is nu in balbezit. Martin Villar rent richting de bal. Bidziński onderschept slim de pass. Catatau onderschept slim de pass. Catatau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt geeft een lange en hoge pass. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:13

64e minuut.
Martin Villar is nu in balbezit. Martin Villar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Robledo de bal. Catatau rent richting de bal. Catatau haalt uit met een fantastische trap. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:14

65e minuut.
Naumović verovert de bal door een tackle van achteren. Germán is nu in balbezit. Mastný geeft een lange en hoge pass. Catatau is nu in balbezit. Catatau draait met de bal, schiet en ... Finster bokst de bal weg. Daar is Fernández García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeno rent richting de bal. Zeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:15

70e minuut.
Naumović is nu in balbezit. Naumović geeft een hoge lob. Zeno kopt de bal weg. Martin Villar heeft problemen om de bal te vangen. Martin Villar schiet op doel. Finster bokst de bal weg.

74e minuut.
Martin Villar rent richting de bal. Catatau rent richting de bal. Martin Villar is nu in balbezit. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:16

75e minuut.
Martin Villar is nu in balbezit. Martin Villar passt de bal met de wreef. Catatau probeert naar een medespeler te passen. Zeno rent richting de bal. Zeno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robledo geeft de bal voor. Naumović kopt de bal weg. Zeno is nu in balbezit. Zeno draait met de bal, schiet en ... Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán passt de bal met de wreef. Wihatmoko heeft problemen om de bal te vangen. Zeno rent richting de bal. Zeno haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Catatau is nu in balbezit. Martin Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin Villar haalt uit met een fantastische trap. Zeno probeert de bal aan de voet te houden. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Catatau rent richting de bal. Catatau passt de bal zonder na te denken. Zeno is nu in balbezit. Zeno haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:17

80e minuut.
Sánchez Montoya komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Szymczorek de bal. Szymczorek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Puntas de bal onder controle te krijgen. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bidziński onderschept slim de pass. Bidziński passt de bal zonder na te denken. Lord is nu in balbezit. Lord geeft de bal voor. Catatau is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidziński is nu in balbezit. Martin Villar onderschept slim de pass. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya schiet op doel. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 75%, KuajasTeam 25%.
Crumor C.F. - KuajasTeam 0:17