Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gandia c.f. Davizcocho
Gandia Tactiek 4-4-2-encerrado
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
56.7 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaprzałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalynychenko verovert de bal door een tackle van achteren. Montserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Montserrat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaprzałek de bal onder controle te krijgen. Kalynychenko rent richting de bal. Kalynychenko passt de bal met de wreef. Minius is nu in balbezit. Minius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Câmara geeft de bal voor. Inworp. Cobeño Iglesias met een snelle inworp. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cobeño Iglesias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalynychenko de bal. Kalynychenko geeft een lange en hoge pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana geeft de bal voor. Minius is nu in balbezit. Minius schiet op doel. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandia c.f. 34%, Davizcocho 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gandia c.f. - Davizcocho 0:0

56e minuut.
Pink rent richting de bal. Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een hoge lob. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Wardencki rent richting de bal. Wardencki geeft een hoge lob. Minius rent richting de bal. Minius draait met de bal, schiet en ... Parović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gandia c.f. - Davizcocho 1:0

67e minuut.
Panucia speelt de bal door. Wardencki rent richting de bal. Wardencki geeft een hoge lob. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Parović bokst de bal weg.

81e minuut.
Câmara geeft een hoge lob. Daar is Pink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pink geeft een lange en hoge pass. Routis probeert de bal met de borst te controleren. Routis draait met de bal, schiet en ... Gałczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cobeño Iglesias is nu in balbezit. Câmara is nu in balbezit. Cobeño Iglesias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cobeño Iglesias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandia c.f. 34%, Davizcocho 66%.
gandia c.f. - Davizcocho 1:0