Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C ulubli_lodosa
3-4-3 Tactiek 3 del
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
53.3 gemiddelde waardering 69
very good Schieten outstanding
good Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Borgulya is nu in balbezit. Rubin onderschept slim de pass. Rubin passt de bal met de wreef. Butteri is nu in balbezit. Butteri haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg.

7e minuut.
Cisternas rent richting de bal. Cisternas passt de bal in één keer door. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola passt de bal in één keer door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patola zal de hoekschop nemen. Butteri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:1

11e minuut.
Daar is Kričković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kričković passt de bal in één keer door. Kahlcke met een sublieme pass. Silvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Patola passt de bal zonder na te denken. Rodriguez met een sublieme pass. Tabar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butteri is nu in balbezit. Butteri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras speelt de bal door. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Real is nu in balbezit. Martínez onderschept slim de pass. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri haalt uit met een fantastische trap. Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:2

23e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Tabar rent richting de bal. Tabar met een sublieme pass. Butteri rent richting de bal. Butteri schiet op doel. Richter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Patola passt de bal met de wreef. Real rent richting de bal. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Onuţ de bal. Patola rent richting de bal. Patola speelt de bal door. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Richter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Onuţ is nu in balbezit. Onuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stadelnikas de bal. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Varjonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fernández Veiras speelt de bal door. Cisternas rent richting de bal. Cisternas geeft een lange en hoge pass. Real rent richting de bal. Real haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:3

41e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real passt de bal met de wreef. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 73%, ulubli_lodosa 27%.
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:3

47e minuut.
Tabar rent richting de bal. Tabar passt de bal met de wreef. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:4

48e minuut.
Real onderschept slim de pass. Tabar rent richting de bal. Real is nu in balbezit. Tabar rent richting de bal. Tabar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Patola geeft de bal voor. Real kopt de bal weg. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodriguez kopt de bal weg. Tabar rent richting de bal. Tabar speelt de bal door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tabar is nu in balbezit. Tabar geeft een lange en hoge pass. Kahlcke heeft problemen om de bal te vangen. Butteri rent richting de bal. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:5

70e minuut.
Klungelig pakt Cisternas de bal. Claro speelt de bal door. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:6

74e minuut.
Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola passt de bal met de wreef. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:7

75e minuut.
Stadelnikas geeft de bal voor. Onuţ kopt de bal weg. Martín Mozos probeert de bal aan de voet te houden. Silvano is nu in balbezit. Silvano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin geeft een lange en hoge pass. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Richter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zmartwiony kopt de bal weg. Tabar probeert naar een medespeler te passen. Real is nu in balbezit. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri haalt uit met een fantastische trap. Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Patola met de inworp. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Claro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cisternas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Real neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Claro heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Claro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Claro krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cisternas raakt geblesseerd tijdens het duel. Patola met een snel genomen vrije trap. Real kopt de bal weg. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Richter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Stadelnikas onderschept slim de pass. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković passt de bal in één keer door. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kričković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz schiet op doel. Varjonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 62%, ulubli_lodosa 38%.
Real Fantasmitas F.C - ulubli_lodosa 0:7