Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alcoyano the_tom_pettyites
Jovenzuelos Tactiek fap fanatic
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 5
71.8 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Zaccheroni geeft een hoge lob. Pantaleo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pontoglio de bal. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Klungelig pakt Mendes Neto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Vita. Mendes Neto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendes Neto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boutell speelt de bal door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real geeft de bal voor. Jimenez Merlo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Real passt de bal zonder na te denken. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pontoglio zijn tegenspeler op de grond. Pontoglio krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. Real onderschept slim de pass. Real speelt de bal door. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto draait met de bal, schiet en ... Panchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vanone kopt de bal weg. Tingström is nu in balbezit. Tingström passt de bal zonder na te denken. De los Reyes heeft problemen om de bal te vangen. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olalla met een snelle inworp. Real geeft een hoge lob. Béres controleert de bal met de borst. Panchev bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Rapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrko onderschept slim de pass. Zaccheroni maakt een afschuwelijke overtreding. Zaccheroni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcoyano 42%, the_tom_pettyites 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alcoyano - the_tom_pettyites 0:0

46e minuut.
Ballesta Vialcho komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mendes Neto is nu in balbezit. Olalla met een sublieme pass. Mendes Neto is nu in balbezit. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Panchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De Vita probeert naar een medespeler te passen. Czyrko rent richting de bal. Olalla begaat een overtreding. Olalla krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Prchlý speelt de bal door. De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olalla krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Aubert onderschept slim de pass. Bugarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarín speelt de bal door. Ballesta Vialcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta Vialcho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tingström passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanone de bal. Vanone probeert naar een medespeler te passen. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Boutell probeert naar een medespeler te passen. Real heeft problemen om de bal te vangen. Real geeft een lange en hoge pass. Panchev probeert wanhopig de bal te grijpen. Ballesta Vialcho springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ballesta Vialcho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mendes Neto de bal onder controle te krijgen. Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto onderschept slim de pass. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. Panchev bokst de bal weg.

76e minuut.
Ballesta Vialcho onderschept slim de pass. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta Vialcho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballesta Vialcho krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De los Reyes geeft de bal voor. Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czyrko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De los Reyes neemt zijn aanloop. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alcoyano - the_tom_pettyites 0:1

84e minuut.
Bugarín met een sublieme pass. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Real speelt de bal door. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto schiet op doel. Panchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcoyano 51%, the_tom_pettyites 49%.
alcoyano - the_tom_pettyites 0:1