Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galifornia Shireh CF F.C.Mataor
442 DEF extDvIL Tactiek ZEN-OH
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
67.4 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Béguin is nu in balbezit. Dunđerski is nu in balbezit. Béguin is nu in balbezit. Béguin draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mirilovič met een sublieme pass. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski passt de bal met de wreef. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is González Tamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 0:1

10e minuut.
DeRosario is nu in balbezit. DeRosario geeft een lange en hoge pass. De Mitri kopt de bal weg. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dunđerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buenafuente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 1:1

16e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Kieruczenko begaat een overtreding. Dunđerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabourakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dunđerski springt en kopt de bal. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 56%, F.C.Mataor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 1:1

62e minuut.
Trung Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buenafuente krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Leitans de bal. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitans begaat een overtreding. Leitans krijgt een gele kaart. Dunđerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabourakis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kabourakis kopt de bal weg. Buenafuente probeert de bal met de borst te controleren. Prusinowski speelt de bal door. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski bokst de bal weg.

81e minuut.
Kabourakis probeert de bal aan de voet te houden. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabourakis begaat een overtreding. Kabourakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 50%, F.C.Mataor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Trung Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoàng met een sublieme pass. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 54%, F.C.Mataor 46%.
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 2:1

110e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente met een sublieme pass. Trung Hoàng is nu in balbezit. Trung Hoàng geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 29%, F.C.Mataor 71%.
Galifornia Shireh CF - F.C.Mataor 2:1