Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala Junta KIARA
532 Tactiek +mucho pa golear
54% Balbezit 46%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft de bal voor. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - KIARA 0:1

10e minuut.
Senesi geeft een lange en hoge pass. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Astolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - KIARA 0:2

13e minuut.
Al Huzayel kopt de bal weg. Daar is Belka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potenza met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Astolfi bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Madrigal de bal. Belka is nu in balbezit. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - KIARA 0:3

25e minuut.
Delijewski rent richting de bal. Senesi onderschept slim de pass. Senesi met een sublieme pass. Madrigal probeert de bal met de borst te controleren. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Paulón kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Potenza is nu in balbezit. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Astolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lipiec passt de bal zonder na te denken. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios passt de bal zonder na te denken. Araqelyan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 73%, KIARA 27%.
Mala Junta - KIARA 0:3

46e minuut.
Potenza passt de bal in één keer door. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Astolfi bokst de bal weg.

54e minuut.
Araqelyan rent richting de bal. Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft een lange en hoge pass. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Lewis geeft een lange en hoge pass. Al Huzayel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Delijewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastoriza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cohen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. Astolfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Astolfi trapt de bal weg van het doel. Barrios probeert de bal met de borst te controleren. Pastoriza is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Galvis bokst de bal weg.

77e minuut.
Lipiec rent richting de bal. Paulón onderschept slim de pass. Paulón geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Astolfi bokst de bal weg.

83e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft een hoge lob. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - KIARA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 68%, KIARA 32%.
Mala Junta - KIARA 0:4