Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Foca 00 Potola Cachilo FC
Labiblia Tactiek 532 Primera
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
44.2 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Tošović met de inworp. Ojeda is nu in balbezit. Tursumović begaat een overtreding. Ojeda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ojeda kan niet meer verder spelen. Corsso komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tursumović kopt de bal weg. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada haalt uit met een fantastische trap. Cwelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 1:0

12e minuut.
Borges is nu in balbezit. Borges geeft een hoge lob. De la Puente is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 51%, Cachilo FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 1:1

49e minuut.
Halada rent richting de bal. Halada passt de bal in één keer door. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Cwelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Waikilef geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tošović met een snelle inworp. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Rothchild komt het veld opgelopen. Wakulczyk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Consuegra speelt de bal door. Trío Zabala rent richting de bal. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada draait met de bal, schiet en ... Cwelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 2:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wakulczyk met de inworp. Rothchild is nu in balbezit. Rothchild haalt uit met een fantastische trap. Dorko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 2:2

81e minuut.
Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálffy onderschept slim de pass. Pálffy passt de bal in één keer door. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. Cwelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 48%, Cachilo FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 52%, Cachilo FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 2:2

108e minuut.
Dorko probeert naar een medespeler te passen. Tursumović kopt de bal weg. Trío Zabala probeert de bal aan de voet te houden. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel. Cwelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

113e minuut.
De la Puente geeft een hoge lob. Inworp. Coca met een snelle inworp. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

118e minuut.
Inworp. Tošović met de inworp. Wakulczyk geeft de bal voor. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothchild haalt uit met een fantastische trap. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

120e minuut.
Rothchild is nu in balbezit. Rothchild haalt uit met een fantastische trap. De la Puente probeert de bal aan de voet te houden. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 72%, Cachilo FC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Thomas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Tursumović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Cwelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rothchild neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Halada neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 3:2
---
Trío Zabala neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dorko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 3:3
---
Treviño kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Coca neemt de penalty, wat een uithaal! Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Pálffy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Cwelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Consuegra neemt zijn aanloop. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Tošović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cwelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Wakulczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dorko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 3:4
---
Gornakov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cwelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 4:4
---
Kurtzbart kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Bagge neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cwelik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Borges legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Cachilo FC 4:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De la Puente neemt zijn aanloop.
---