Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen Club 4 a 0 y se fueron
Hay Equipo Tactiek 5-2-w-2i
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 64.9
solid Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Dilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna verovert de bal door een tackle van achteren. Penna speelt de bal door. Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiede draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Ascane speelt de bal door. Daar is Foppolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foppolo passt de bal zonder na te denken. Wiede is nu in balbezit. Wiede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ascane met een snelle inworp. Flores probeert naar een medespeler te passen. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ascane rent richting de bal. Ascane passt de bal zonder na te denken. Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna onderschept slim de pass. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - 4 a 0 y se fueron 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppolo met de inworp. Flores probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Kryger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Daar is Foppolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foppolo geeft de bal voor. Wiede is nu in balbezit. Wiede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - 4 a 0 y se fueron 0:2

42e minuut.
Ascane met een snelle inworp. Flores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Snopek de bal. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 76%, 4 a 0 y se fueron 24%.
Targaryen Club - 4 a 0 y se fueron 0:2

47e minuut.
Ascane is nu in balbezit. Ascane passt de bal in één keer door. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - 4 a 0 y se fueron 0:3

59e minuut.
Salif Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Salif Keita passt de bal met de wreef. Ascane met een sublieme pass. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ascane de bal. Ascane passt de bal in één keer door. Wiede rent richting de bal. Wiede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ascane met de inworp. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap. Kryger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 79%, 4 a 0 y se fueron 21%.
Targaryen Club - 4 a 0 y se fueron 0:3