Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skull Trooper Herta Spartak
523 ATT Tactiek valiente 6
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 71.5
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen incredible


2e minuut.
Pinheiro kopt de bal weg. Pécsi is nu in balbezit. Ávila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ávila krijgt een gele kaart. Pécsi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pécsi kan niet meer verder spelen. Trieb komt het veld opgelopen. Plăvoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl geeft een lange en hoge pass. Gawroński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Venczel passt de bal met de wreef. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb passt de bal in één keer door. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ávila speelt de bal door. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb geeft een hoge lob. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Caçapava bokst de bal weg. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pinheiro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pinheiro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano geeft de bal voor. Herren kopt de bal weg. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk schiet op doel. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Nykl rent richting de bal. Daar is Nykl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykl geeft de bal voor. Gawroński krijgt zijn hoofd ertegen. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 0:1

33e minuut.
Viczián is nu in balbezit. Plăvoi rent richting de bal. Viczián verovert de bal door een tackle van achteren. Viczián haalt uit met een fantastische trap. Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:1

37e minuut.
Pejar passt de bal in één keer door. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Nykl rent richting de bal. Nykl geeft een lange en hoge pass. Gawroński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 64%, Herta Spartak 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skull Trooper - Herta Spartak 1:1

46e minuut.
Keindl komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Žluva is nu in balbezit. Žluva geeft de bal voor. Gawroński rent richting de bal. Gawroński schiet op doel. Caçapava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:2

47e minuut.
Herren passt de bal met de wreef. Gawroński rent richting de bal. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:3

56e minuut.
Viczián passt de bal met de wreef. Chwiałkowski geeft een lange en hoge pass. Pinotti kopt de bal weg. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Caçapava bokst de bal weg.

62e minuut.
Szaranowicz onderschept slim de pass. Szaranowicz speelt de bal door. Gómez Jaramillo is nu in balbezit. Sobczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pinotti geeft een hoge lob. Žluva geeft een hoge lob. Nykl probeert de bal met de borst te controleren. Nykl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:4

68e minuut.
Trieb probeert naar een medespeler te passen. Gómez Jaramillo met een sublieme pass. Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl geeft de bal voor. Gawroński springt en kopt de bal. Caçapava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Venczel onderschept slim de pass. Venczel geeft een hoge lob. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawroński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gawroński neemt zijn aanloop. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:5

77e minuut.
Trieb kopt de bal weg. Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl geeft de bal voor. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl passt de bal zonder na te denken. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - Herta Spartak 1:6

82e minuut.
Žluva heeft problemen om de bal te vangen. Žluva geeft een hoge lob. Nykl kopt de bal weg. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pinotti geeft een hoge lob. Žluva is nu in balbezit. Žluva geeft een hoge lob. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 72%, Herta Spartak 28%.
Skull Trooper - Herta Spartak 1:6