Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIRO FENOMENAL SPFC Barreiras City
chumaço Tactiek 4.1.3.1.1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
good Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


1e minuut.
Adams kopt de bal weg. Klungelig pakt Hałaczkiewicz de bal. Kafasis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kafasis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Adams probeert naar een medespeler te passen. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Altuğlu geeft de bal voor. Inworp. Oprean met de inworp. Nascimento rent richting de bal. Nascimento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Montoya met een harde bal richting middenveld. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piperal. Piperal krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Radziszewski heeft problemen om de bal te vangen. Piperal speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. Nascimento maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Badalo kopt de bal weg. Garašanin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Åhblad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garašanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Pangraţiu bokst de bal weg.

12e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nascimento de bal. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Adams passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adams neemt de hoekschop. Pompeu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Papazov passt de bal zonder na te denken. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal met de wreef. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz schiet op doel. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:1

38e minuut.
Pompeu passt de bal in één keer door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 64%, SPFC Barreiras City 36%.
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:1

46e minuut.
Bardaş komt het veld opgelopen. Iser komt het veld opgelopen. Trindade komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz passt de bal in één keer door. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:2

58e minuut.
Di Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Campo geeft een hoge lob. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:3

63e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams speelt de bal door. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adams neemt de hoekschop. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:4

71e minuut.
Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:5

73e minuut.
Arnesen met een sublieme pass. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adams de bal. Adams draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Adams speelt de bal door. Klungelig pakt Nascimento de bal. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz schiet op doel. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Radziszewski met een sublieme pass. Garašanin is nu in balbezit. Di Campo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Di Campo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Čimo onderschept slim de pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal zonder na te denken. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hałaczkiewicz passt de bal met de wreef. Adams rent richting de bal. Adams passt de bal in één keer door. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:6

82e minuut.
Wong met een sublieme pass. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 66%, SPFC Barreiras City 34%.
CRUZEIRO FENOMENAL - SPFC Barreiras City 0:6