Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAO PAULO FC 2701 Expressinho Tricolor
travessa Tactiek 4-4-2 Treinees
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 74.7
solid Schieten brilliant
excellent Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Plantak is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal met de wreef. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo geeft een lange en hoge pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Borges met een sublieme pass. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin passt de bal in één keer door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru bokst de bal weg. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:1

11e minuut.
Borges geeft een hoge lob. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel rent richting de bal. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel schiet op doel. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Borges met een sublieme pass. Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz geeft een hoge lob. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:2

21e minuut.
Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonglin is nu in balbezit. Świrski begaat een overtreding. Świrski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Plantak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Araújo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plantak heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:3

23e minuut.
Mai Tuấn rent richting de bal. Mai Tuấn geeft een hoge lob. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:4

28e minuut.
Zambrotta geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva kopt de bal weg. Lionetto geeft de bal voor. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Almeida geeft een lange en hoge pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een hoge lob. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:5

39e minuut.
Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel is nu in balbezit. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
de Araújo is nu in balbezit. de Araújo geeft een hoge lob. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:6

43e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Borges met een sublieme pass. Yonglin rent richting de bal. Yonglin geeft de bal voor. de Araújo springt en kopt de bal. Ishimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 67%, Expressinho Tricolor 33%.
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:7

49e minuut.
Borges speelt de bal door. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft de bal voor. Yonglin rent richting de bal. Yonglin haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Biskup met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:8

53e minuut.
Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft een hoge lob. de Araújo rent richting de bal. de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:9

54e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira rent richting de bal. Zambrotta begaat een overtreding. Zambrotta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Biskup kopt de bal weg. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin geeft de bal voor. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva geeft de bal voor. Borges geeft een lange en hoge pass. Esquivel maakt een snoekduik en kopt de bal. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 0:10

59e minuut.
Gaviria passt de bal zonder na te denken. Pałyga is nu in balbezit. Quiroz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pałyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazanowski neemt de penalty, wat een uithaal! Tinoco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:10

61e minuut.
Inworp. Norma komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Biskup met een sublieme pass. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ferreira de bal. Ferreira schiet op doel. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:11

70e minuut.
Yonglin is nu in balbezit. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Norma is nu in balbezit. Norma draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ishimaru trapt de bal weg van het doel. Leht kopt de bal weg. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Norma rent richting de bal. Ferreira is nu in balbezit. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:12

78e minuut.
Lionetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetto geeft een hoge lob. Ferreira kopt de bal weg. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo schiet op doel. Ishimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Araújo geeft een hoge lob. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma schiet op doel. Ishimaru bokst de bal weg.

81e minuut.
Lionetto rent richting de bal. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski is nu in balbezit. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga schiet op doel. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Buitenspel voor Pałyga. Goede buitenspelval van de verdediging. Lionetto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Araújo kopt de bal weg. Biskup rent richting de bal. Biskup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Biskup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yonglin rent richting de bal. Yonglin geeft een hoge lob. de Araújo springt en kopt de bal. Ishimaru bokst de bal weg.

87e minuut.
Pałyga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zygmuntowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:13

88e minuut.
de Araújo speelt de bal door. Yonglin rent richting de bal. Yonglin passt de bal zonder na te denken. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mai Tuấn controleert de bal met de borst. Yonglin speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 64%, Expressinho Tricolor 36%.
SAO PAULO FC 2701 - Expressinho Tricolor 1:14