Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Rotselaar KVV Brugge United
Kasper Tactiek Daum Fußball
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Foudal kopt de bal weg. Nainggolan met een sublieme pass. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh schiet op doel. Mitruś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruycker geeft een lange en hoge pass. Kaggelaris kopt de bal weg. Nainggolan geeft een hoge lob. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nainggolan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruycker de bal. Bruycker geeft een hoge lob. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Maertens speelt de bal door. Foudal heeft problemen om de bal te vangen. Pot probeert naar een medespeler te passen. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel. Mitruś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - KVV Brugge United 0:1

26e minuut.
Pot probeert naar een medespeler te passen. Moisescu rent richting de bal. Bruycker onderschept slim de pass. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bruycker is nu in balbezit. Bruycker passt de bal in één keer door. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan geeft de bal voor. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Maertens onderschept slim de pass. Maertens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nainggolan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - KVV Brugge United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 72%, KVV Brugge United 28%.
RSC Rotselaar - KVV Brugge United 0:2

46e minuut.
Panizzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Panizzolo passt de bal in één keer door. Berić bereikt de bal nog maar net als eerste. Exousidis verovert de bal door een tackle van achteren. Exousidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Moisescu passt de bal met de wreef. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo begaat een overtreding. Panizzolo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Samolej rent richting de bal. Samolej geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - KVV Brugge United 0:3

88e minuut.
Cocker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maertens met de inworp. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 56%, KVV Brugge United 44%.
RSC Rotselaar - KVV Brugge United 0:3