Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffin Dark Milthi United
peper hells R Tactiek Milthi2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 69.8
good Schieten brilliant
solid Passen outstanding
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Damme probeert naar een medespeler te passen. Pascolla rent richting de bal. Pascolla passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Alijagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ott met een sublieme pass. Enría bereikt de bal nog maar net als eerste. Enría geeft een lange en hoge pass. Pascolla rent richting de bal. Pascolla schiet op doel. Alijagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ott geeft een hoge lob. Daar is Corredoira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascolla rent richting de bal. Pascolla draait met de bal, schiet en ... Alijagić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:1

9e minuut.
Kékesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kékesi. Kékesi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Brecska kopt de bal weg. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Corredoira heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Amatori is nu in balbezit. Amatori passt de bal in één keer door. Ðức Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Mạnh schiet op doel. Alijagić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:2

23e minuut.
Enría met een sublieme pass. Amatori speelt de bal door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:3

24e minuut.
Vandooren met de inworp. Damme is nu in balbezit. Damme speelt de bal door. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Amatori onderschept slim de pass. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Ðức Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Mạnh schiet op doel. Alijagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belardi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandooren neemt de hoekschop. Pascolla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ott geeft een hoge lob. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Daar is Corredoira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Alijagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dover met een sublieme pass. Damme met een sublieme pass. Amatori speelt de bal door. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Amatori passt de bal in één keer door. Vandooren speelt de bal door. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla schiet op doel. Belardi probeert de bal aan de voet te houden. Alijagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Saleas rent richting de bal. Solís onderschept slim de pass. Solís passt de bal zonder na te denken. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Alijagić bokst de bal weg.

36e minuut.
Kékesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enría met een snelle inworp. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffin Dark 73%, Milthi United 27%.
Griffin Dark - Milthi United 0:4

46e minuut.
Vandooren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pascolla raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascolla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alijagić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:5

49e minuut.
Kékesi probeert naar een medespeler te passen. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Mạnh de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kékesi heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh passt de bal met de wreef. Daar is Pascolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:6

54e minuut.
Amatori speelt de bal door. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren met een sublieme pass. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:7

57e minuut.
Saleas kopt de bal weg. Prorok speelt de bal door. Enría bereikt de bal nog maar net als eerste. Enría geeft een lange en hoge pass. Pascolla maakt een snoekduik en kopt de bal. Alijagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Damme is nu in balbezit. Orabona onderschept slim de pass. Orabona speelt de bal door. Saleas rent richting de bal. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Barboza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altıncı geeft een lange en hoge pass. Saleas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Vandooren is nu in balbezit. Met opzet legt Altıncı zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Altıncı naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vandooren raakt geblesseerd tijdens het duel. Amatori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðức Mạnh krijgt zijn hoofd ertegen. Alijagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:8

71e minuut.
Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori passt de bal zonder na te denken. Enría is nu in balbezit. Enría geeft een hoge lob. Pascolla springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Damme speelt de bal door. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Belardi is nu in balbezit. Pascolla verovert de bal door een tackle van achteren. Pascolla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Amatori geeft de bal voor. Enría kopt de bal weg. Corredoira heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kékesi de bal onder controle te krijgen. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Kékesi met een sublieme pass. Corredoira speelt de bal door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - Milthi United 0:9

82e minuut.
Damme passt de bal zonder na te denken. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal zonder na te denken. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffin Dark 75%, Milthi United 25%.
Griffin Dark - Milthi United 0:9