Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste Racing Roeland
4312 Tactiek Belgium 1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Talbott rent richting de bal. De Commer onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simpelaere neemt de hoekschop. De Commer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:1

13e minuut.
Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders begaat een overtreding. Simpelaere raakt geblesseerd tijdens het duel. Smaele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Commer springt en kopt de bal. Egüén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boddin is nu in balbezit. Boddin draait met de bal, schiet en ... Egüén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:2

15e minuut.
Smaele onderschept slim de pass. Smaele passt de bal zonder na te denken. De Commer rent richting de bal. De Commer draait met de bal, schiet en ... Egüén probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:3

17e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Boddin is nu in balbezit. Boddin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Smaele rent richting de bal. Muller onderschept slim de pass. Muller met een sublieme pass. Regan geeft een lange en hoge pass. Mäekallas springt en kopt de bal. Lampaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Skúlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin passt de bal zonder na te denken. De Commer rent richting de bal. De Commer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan passt de bal met de wreef. Aelvoet is nu in balbezit. Mäekallas onderschept slim de pass. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... Lampaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Boddin de bal. Markelj is nu in balbezit. Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Boddin de bal. Boddin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 53%, Racing Roeland 47%.
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:3

46e minuut.
Filardo komt het veld opgelopen. Foriers komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Crabeels geeft een lange en hoge pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye passt de bal zonder na te denken. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Crabeels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smaele de bal. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lahaye rent richting de bal. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel. Egüén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:4

67e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Markelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foriers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smaele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:5

75e minuut.
Simpelaere met een snelle inworp. Smaele rent richting de bal. Markelj begaat een overtreding. Markelj krijgt een gele kaart. Smaele roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Smaele kan niet meer verder spelen. Philipsen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Aelvoet heeft problemen om de bal te vangen. Aelvoet geeft een hoge lob. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Egüén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foriers is nu in balbezit. Talbott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foriers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lahaye kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Egüén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel. Egüén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:6

84e minuut.
Inworp. Muller met de inworp. Skúlason probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Crabeels de bal. Gysbrecht rent richting de bal. Sanders begaat een overtreding. Sanders krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Egüén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 58%, Racing Roeland 42%.
Fc Den Beste - Racing Roeland 0:7