Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maranders neoAnderlecht
424 Tactiek 352 neo v2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Daar is Ardemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardemir speelt de bal door. Vujić probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Valdimarsson de bal. Baloomao verovert de bal door een tackle van achteren. Baloomao probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel. De bal raakt de paal. Wilmots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - neoAnderlecht 0:1

29e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Vujić speelt de bal door. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan met de inworp. Vujić is nu in balbezit. Vujić geeft een hoge lob. Koopmans maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilmots bokst de bal weg.

32e minuut.
Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier onderschept slim de pass. Koopmans is nu in balbezit. Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valdimarsson passt de bal in één keer door. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tutorić de bal onder controle te krijgen. Imschweiler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maranders - neoAnderlecht 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 65%, neoAnderlecht 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maranders - neoAnderlecht 1:1

50e minuut.
Vujić is nu in balbezit. Vujić met een sublieme pass. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens geeft een hoge lob. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen. Wilmots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki rent richting de bal. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ducoulombier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koopmans rent richting de bal. Koopmans passt de bal met de wreef. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - neoAnderlecht 1:2

58e minuut.
Klungelig pakt Silverboon de bal. Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal met de wreef. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prăscan passt de bal in één keer door. Giżycki onderschept slim de pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vujić met een sublieme pass. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen. Wilmots probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorić met de inworp. Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel. Imschweiler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maranders - neoAnderlecht 2:2

88e minuut.
Baloomao speelt de bal door. Klungelig pakt Ducoulombier de bal. Ducoulombier speelt de bal door. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - neoAnderlecht 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 52%, neoAnderlecht 48%.
maranders - neoAnderlecht 2:3