Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes Fc Soepkiekens
Camille Tactiek Ballance 1
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 67.6
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Lamoral is nu in balbezit. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Nijs rent richting de bal. Nijs geeft een hoge lob. Jansson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is De Simpelaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mannebach rent richting de bal. Vandenhoeck onderschept slim de pass. Vandenhoeck probeert naar een medespeler te passen. Vercammen rent richting de bal. Vercammen schiet op doel. Jallas Amigó bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Jansson de bal. Carrario begaat een overtreding. Jansson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nijs met een snel genomen vrije trap. Jansson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lamoral onderschept slim de pass. Lamoral passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Jansson springt en kopt de bal. Jallas Amigó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:1

24e minuut.
Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck passt de bal met de wreef. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:2

25e minuut.
Beeckman geeft de bal voor. Järvensivu probeert de bal met de borst te controleren. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:3

27e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Vandenhoeck rent richting de bal. Mikulec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikulec krijgt een gele kaart. Vandenhoeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vercammen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jallas Amigó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:4

31e minuut.
Nijs verovert de bal door een tackle van achteren. Nijs geeft een lange en hoge pass. Vercammen kopt de bal weg. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen passt de bal in één keer door. Jansson is nu in balbezit. Jansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:5

37e minuut.
Van de Kelder speelt de bal door. Järvensivu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Simpelaere neemt de hoekschop. Jansson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Matei probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Vandenhoeck met een sublieme pass. Daar is Vercammen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Järvensivu geeft een hoge lob. Bechi rent richting de bal. Lamoral onderschept slim de pass. Lamoral geeft de bal voor. Jansson springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Falossi de bal onder controle te krijgen. Jansson rent richting de bal. Jansson haalt uit met een fantastische trap. Falossi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 71%, Fc Soepkiekens 29%.
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:6

48e minuut.
Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck geeft de bal voor. Jansson kopt de bal weg. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen schiet op doel. Jallas Amigó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:7

52e minuut.
Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson passt de bal in één keer door. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Järvensivu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mendonça met een sublieme pass. Mannebach probeert de bal aan de voet te houden. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Jansson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De Simpelaere geeft de bal voor. Jansson kopt de bal weg. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:8

59e minuut.
Lamoral onderschept slim de pass. Lamoral passt de bal in één keer door. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Vercammen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vercammen kopt de bal weg. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vercammen rent richting de bal. Vercammen passt de bal met de wreef. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft de bal voor. Jansson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De Simpelaere speelt de bal door. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck passt de bal zonder na te denken. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De Simpelaere speelt de bal door. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck geeft een hoge lob. Jansson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:9

87e minuut.
Bechi rent richting de bal. Nijs verovert de bal door een tackle van achteren. Nijs probeert naar een medespeler te passen. Jansson rent richting de bal. Jansson draait met de bal, schiet en ... Paal! Falossi heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jansson passt de bal zonder na te denken. Vercammen rent richting de bal. Falossi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falossi krijgt een gele kaart. Vercammen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vercammen neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:10

90e minuut.
Klungelig pakt Vandenhoeck de bal. Jansson is nu in balbezit. Jansson passt de bal in één keer door. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 78%, Fc Soepkiekens 22%.
De Wittertjes - Fc Soepkiekens 0:10