Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ksk beveren Cemac boys
Test. Tactiek CEMAC 9
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon passt de bal met de wreef. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Ernst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 1:0

4e minuut.
Flowner is nu in balbezit. Flowner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parmentier de bal. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gershon geeft een hoge lob. Limet heeft problemen om de bal te vangen. Jonckheere is nu in balbezit. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap. Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 2:0

17e minuut.
Inworp. Tollenaere met de inworp. Gershon is nu in balbezit. Gershon geeft de bal voor. Heyninck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ksk beveren 46%, Cemac boys 54%.
ksk beveren - Cemac boys 3:0

46e minuut.
Akabuogu komt het veld opgelopen. Thijs komt het veld opgelopen. Vermeiren komt het veld opgelopen. Torres Ruiz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ernst trapt de bal weg. Torres Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Thijs rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 3:1

53e minuut.
Sibaldi rent richting de bal. Sibaldi passt de bal zonder na te denken. Heyninck rent richting de bal. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 4:1

55e minuut.
Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Torres Ruiz de bal onder controle te krijgen. Gershon rent richting de bal. Gershon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kurlianskis probeert naar een medespeler te passen. Fernández Fernández controleert de bal met de borst. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs draait met de bal, schiet en ... Devriendt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 4:2

75e minuut.
Vermeiren heeft problemen om de bal te vangen. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner passt de bal met de wreef. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. Devriendt bokst de bal weg.

76e minuut.
Verstraeten rent richting de bal. Verstraeten geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Heyninck de bal onder controle te krijgen. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vermeiren onderschept slim de pass. Vermeiren geeft een lange en hoge pass. Jonckheere is nu in balbezit. Jonckheere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ksk beveren - Cemac boys 5:2

89e minuut.
Hospodka speelt de bal door. Akabuogu rent richting de bal. Vermaelen begaat een overtreding. Vermaelen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ksk beveren 46%, Cemac boys 54%.
ksk beveren - Cemac boys 5:2