Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Leuven De Bèrse Beren
jappe Tactiek Round BB
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 68.4
solid Schieten outstanding
good Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal zonder na te denken. Plaskie verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Raczek is nu in balbezit. Raczek passt de bal met de wreef. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. De Mul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:1

5e minuut.
D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Nonckiewicz rent richting de bal. Mutini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutini krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Muhaciroğlu kopt de bal weg. Daar is Vantongerloo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholz probeert naar een medespeler te passen. Raczek rent richting de bal. Raczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Scholz kopt de bal weg. Raczek met een sublieme pass. Daar is Muhaciroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... De Mul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:2

23e minuut.
Raczek is nu in balbezit. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Janssens speelt de bal door. Lucero is nu in balbezit. Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Lucero schiet op doel. De Mul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:3

30e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj geeft de bal voor. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:4

41e minuut.
Demol onderschept slim de pass. Demol passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel. De Mul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Andruszczak kopt de bal weg. Raczek met een sublieme pass. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mutini passt de bal met de wreef. Daar is Kervyn de Lettenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muhaciroğlu rent richting de bal. De Mul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 69%, De Bèrse Beren 31%.
United Leuven - De Bèrse Beren 0:5

55e minuut.
Demol verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft een lange en hoge pass. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen. De Mul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:6

57e minuut.
Scholz passt de bal in één keer door. Sels rent richting de bal. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Scholz passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Raczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raczek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vantongerloo controleert de bal met de borst. Andruszczak is nu in balbezit. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:7

82e minuut.
Lucero geeft een hoge lob. Scholz kopt de bal weg. Klungelig pakt Segers de bal. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - De Bèrse Beren 0:8

87e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz passt de bal zonder na te denken. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... De Mul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 59%, De Bèrse Beren 41%.
United Leuven - De Bèrse Beren 0:8