Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bullets Boateng F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


6e minuut.
Emedosi probeert naar een medespeler te passen. Christopher rent richting de bal. Christopher passt de bal met de wreef. Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Akanji de bal onder controle te krijgen. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akabuogu de bal. Akabuogu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi geeft de bal voor. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... Achebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fatusi is nu in balbezit. Fatusi met een sublieme pass. Akabuogu heeft problemen om de bal te vangen. Akabuogu schiet op doel. Achebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Klungelig pakt Agunbiade de bal. Akinsehinde rent richting de bal. Agunbiade verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade draait met de bal, schiet en ... Onwuzuruike probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Emedosi passt de bal met de wreef. Akabuogu rent richting de bal. Adinachukwu onderschept slim de pass. Fatusi onderschept slim de pass. Fatusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fatusi speelt de bal door. Akabuogu is nu in balbezit. Etafia rent richting de bal. Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... Achebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ogunbiyi rent richting de bal. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Fatusi probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi passt de bal met de wreef. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu schiet op doel. Achebe bokst de bal weg.

39e minuut.
Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi speelt de bal door. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Udenkwor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Boateng F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 43%, Boateng F.C 57%.
Jigawa Bullets - Boateng F.C 1:0

62e minuut.
Onwuzuruike speelt de bal door. Daar is Fatusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adinachukwu met een sublieme pass. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adinachukwu probeert naar een medespeler te passen. Ogunbiyi is nu in balbezit. Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fatusi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dozie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 48%, Boateng F.C 52%.
Jigawa Bullets - Boateng F.C 1:0