Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Boyhood Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2691
Boyhood Starz fc
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Adiele heeft problemen om de bal te vangen. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika passt de bal zonder na te denken. George rent richting de bal. George haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sylvester rent richting de bal. Ngedi onderschept slim de pass. Ngedi speelt de bal door. Onyedika rent richting de bal. Onyedika geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester geeft een hoge lob. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin onderschept slim de pass. Ijeh met een sublieme pass. Moneke heeft problemen om de bal te vangen. Moneke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyhood - Starz fc 0:1

32e minuut.
Nwosu kopt de bal weg. Aminu rent richting de bal. Aminu passt de bal zonder na te denken. George rent richting de bal. Adiele probeert naar een medespeler te passen. Paal!

43e minuut.
Adiele probeert de bal aan de voet te houden. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe speelt de bal door. George heeft problemen om de bal te vangen. George haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyhood 54%, Starz fc 46%.
Boyhood - Starz fc 0:1

58e minuut.
Iloenyosi met een harde bal richting middenveld. Aminu kopt de bal weg. Ezeji rent richting de bal. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika draait met de bal, schiet en ... Iloenyosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Nwanu met de inworp. Nwosu rent richting de bal. Nwosu passt de bal met de wreef. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ngedi met een snelle inworp. Onyedika is nu in balbezit. Esin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sylvester trapt de bal weg van het doel. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Nwosu rent richting de bal. Onyedika rent richting de bal. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pascal probeert de bal aan de voet te houden. Moneke is nu in balbezit. Moneke speelt de bal door. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilodigwe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwosu rent richting de bal. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyhood 48%, Starz fc 52%.
Boyhood - Starz fc 0:1