Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Ayoba fc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2738
Deyplay fc MegastarsFC
Normal Tactiek Bins
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Shuaibu geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. Daar is Ayinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugochukwu is nu in balbezit. Ugochukwu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Frimpong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deyplay fc - MegastarsFC 1:0

9e minuut.
Ufele rent richting de bal. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deyplay fc - MegastarsFC 1:1

12e minuut.
Klungelig pakt Ileagu de bal. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ileagu. Ileagu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Shuaibu onderschept slim de pass. Ufele onderschept slim de pass. Ayinde rent richting de bal. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Utaka rent richting de bal. Enakarhire is nu in balbezit. Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Okocha is nu in balbezit. Okocha draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Adinachukwu passt de bal in één keer door. Aliyu met een sublieme pass. Ugochukwu is nu in balbezit. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Adinachukwu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melkam komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Shuaibu rent richting de bal. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong begaat een overtreding. Ufele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ufele komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Melkam rent richting de bal. Ufele rent richting de bal. Ufele passt de bal in één keer door. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deyplay fc 55%, MegastarsFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deyplay fc - MegastarsFC 1:1

55e minuut.
Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi passt de bal zonder na te denken. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola draait met de bal, schiet en ... Iloenyosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Enakarhire de bal. Enakarhire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deyplay fc - MegastarsFC 1:2

79e minuut.
Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde geeft een hoge lob. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ileagu met een sublieme pass. Klungelig pakt Okolosi de bal. Okolosi passt de bal met de wreef. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Okocha speelt de bal door. Enakarhire is nu in balbezit. Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Okocha rent richting de bal. Okocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deyplay fc 52%, MegastarsFC 48%.
Deyplay fc - MegastarsFC 1:2