Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Princes rash
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Okafor rent richting de bal. Iheanacho onderschept slim de pass. Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apam de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ayorinde geeft de bal voor. Klungelig pakt Akinbiyi de bal. Shittu rent richting de bal. Shittu haalt uit met een fantastische trap. Ajaero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aiyenugba passt de bal met de wreef. Sodje rent richting de bal. Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - rash 1:0

21e minuut.
Okon rent richting de bal. Okon probeert naar een medespeler te passen. Aiyenugba rent richting de bal. Sodje is nu in balbezit. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - rash 2:0

23e minuut.
Aiyenugba passt de bal met de wreef. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam schiet op doel. Obodo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu haalt uit met een fantastische trap. Odemwingie probeert de bal aan de voet te houden. Adiele is nu in balbezit. Adiele schiet op doel. Obodo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Aiyenugba rent richting de bal. Sodje rent richting de bal. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Princes 61%, rash 39%.
Glorious Princes - rash 2:0

49e minuut.
Iheanacho geeft een lange en hoge pass. Offor kopt de bal weg. Sodje is nu in balbezit. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Iheanacho is nu in balbezit. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba met een sublieme pass. Sodje rent richting de bal. Sodje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - rash 3:0

67e minuut.
Apam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akwuegbu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Offor probeert de bal aan de voet te houden. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Shittu rent richting de bal. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Achebe geeft de bal voor. Nwachukwu kopt de bal weg. Odemwingie probeert de bal aan de voet te houden. Akinbiyi speelt de bal door. Nwachukwu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nwachukwu rent richting de bal. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon passt de bal zonder na te denken. Sodje is nu in balbezit. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Princes 52%, rash 48%.
Glorious Princes - rash 3:0