Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Fc Ikeogu Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2307
Fc Ikeogu KOMS UNION
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Nwanu geeft een hoge lob. Inworp. Udenkwor met een snelle inworp. Ejide geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Adepoju passt de bal in één keer door. Monye speelt de bal door. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ikeogu - KOMS UNION 0:1

24e minuut.
Olufemi met een sublieme pass. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa probeert naar een medespeler te passen. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ejide rent richting de bal. Ejide onderschept slim de pass. Ejide speelt de bal door. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 51%, KOMS UNION 49%.
Fc Ikeogu - KOMS UNION 0:1

51e minuut.
Obiorah met een snelle inworp. Olufemi rent richting de bal. Olufemi probeert naar een medespeler te passen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu passt de bal zonder na te denken. Obafemi rent richting de bal. Oretan onderschept slim de pass. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ikeogu - KOMS UNION 0:2

80e minuut.
Doeltrap. Idahor trapt de bal weg van het doel. Monye kopt de bal weg. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aghahowa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Imagbudu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monye rent richting de bal. Monye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Idahor met een harde bal richting middenveld. Monye rent richting de bal. Monye passt de bal met de wreef. Oretan heeft problemen om de bal te vangen. Oretan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 49%, KOMS UNION 51%.
Fc Ikeogu - KOMS UNION 0:2