Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plateau Cheetahs Cloud9ine
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi geeft de bal voor. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:1

13e minuut.
Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze onderschept slim de pass. Chibueze probeert naar een medespeler te passen. Kalu rent richting de bal. Kalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:2

27e minuut.
Afolabi is nu in balbezit. Apam onderschept slim de pass. Apam speelt de bal door. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Chibueze kopt de bal weg. Fatusi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalu rent richting de bal. Kalu draait met de bal, schiet en ... Ngedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:3

33e minuut.
Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre onderschept slim de pass. Andre probeert naar een medespeler te passen. Kalu is nu in balbezit. Kalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Cheetahs 66%, Cloud9ine 34%.
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:3

47e minuut.
Ejide met een sublieme pass. Achebe is nu in balbezit. Kalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kalu schiet op doel. Ngedi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ogunbiyi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Achebe de bal onder controle te krijgen. Uzoma rent richting de bal. Uzoma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:4

54e minuut.
Uzoma met de inworp. Ogunbiyi speelt de bal door. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu onderschept slim de pass. Kalu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Keshi met een snelle inworp. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide geeft een hoge lob. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garba is nu in balbezit. Garba haalt uit met een fantastische trap. Elejiko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Cheetahs 67%, Cloud9ine 33%.
Plateau Cheetahs - Cloud9ine 0:4