Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SammySparkle403 Francinho Utd
424 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Anasiak kopt de bal weg. Daar is McClean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClean geeft een lange en hoge pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel. Nwankwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio met een snelle inworp. McClean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Mazzola met de inworp. McClean rent richting de bal. McClean geeft de bal voor. Anasiak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Anasiak rent richting de bal. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak rent richting de bal. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ozuah de bal. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Nwankwo bokst de bal weg.

19e minuut.
McClean is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. McClean is nu in balbezit. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nwankwo trapt de bal weg van het doel. Lertxundi kopt de bal weg. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lertxundi heeft problemen om de bal te vangen. Lertxundi geeft de bal voor. Daar is Ozuah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak rent richting de bal. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ezoba speelt de bal door. Inworp. Shaaka met een snelle inworp. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft de bal voor. Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:1

22e minuut.
Okolosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ebiede de bal. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:2

29e minuut.
Ezoba is nu in balbezit. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka geeft een lange en hoge pass. McClean is nu in balbezit. McClean haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:3

30e minuut.
McClean passt de bal met de wreef. Anasiak rent richting de bal. Ezoba met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Iyenemi onderschept slim de pass. Iyenemi geeft een hoge lob. McClean speelt de bal door. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lertxundi is nu in balbezit. Lertxundi probeert naar een medespeler te passen. Dozie heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SammySparkle403 84%, Francinho Utd 16%.
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:3

47e minuut.
Folorunsho geeft een hoge lob. Anosike kopt de bal weg. Aguiar geeft een hoge lob. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
McClean onderschept slim de pass. McClean passt de bal met de wreef. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:4

59e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean probeert naar een medespeler te passen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:5

62e minuut.
Anasiak rent richting de bal. McClean rent richting de bal. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:6

77e minuut.
Shaaka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emigo. Shaaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ozuah de bal. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Garbo met de inworp. Ezoba heeft problemen om de bal te vangen. McClean rent richting de bal. McClean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aguiar passt de bal zonder na te denken. Anosike rent richting de bal. Anosike met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nwankwo trapt de bal weg. Daar is McClean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SammySparkle403 76%, Francinho Utd 24%.
SammySparkle403 - Francinho Utd 0:6