Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: BlueLockFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2925
BlueLockFC SMALT FC
451 Tactiek 451
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Monye is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milchbubi. Monye raakt geblesseerd tijdens het duel. Iheanacho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obidimalor controleert de bal met de borst. Ayeni rent richting de bal. Obidimalor onderschept slim de pass. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Okoduwa geeft een hoge lob. Madu is nu in balbezit. Milchbubi onderschept slim de pass. Milchbubi schiet op doel. Chibueze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:1

14e minuut.
Ugochukwu geeft de bal voor. Iheanacho kopt de bal weg. Klungelig pakt Eviparker de bal. Salvatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Eviparker geeft de bal voor. Okoduwa met een sublieme pass. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... Madu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Salvatori rent richting de bal. Salvatori passt de bal in één keer door. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi schiet op doel. Chibueze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:2

21e minuut.
Salvatori is nu in balbezit. Salvatori passt de bal in één keer door. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:3

25e minuut.
Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi verovert de bal door een tackle van achteren. Iheanacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iheanacho krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Corcinschi kopt de bal weg. Salvatori is nu in balbezit. Salvatori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milchbubi de bal. Milchbubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:4

32e minuut.
Corcinschi is nu in balbezit. Corcinschi passt de bal met de wreef. Madu probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji rent richting de bal. Otiji geeft de bal voor. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Etafia rent richting de bal. Corcinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Corcinschi met een sublieme pass. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 76%, SMALT FC 24%.
BlueLockFC - SMALT FC 0:5

54e minuut.
Salvatori is nu in balbezit. Salvatori passt de bal zonder na te denken. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:6

57e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa speelt de bal door. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor verovert de bal door een tackle van achteren. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Okala verovert de bal door een tackle van achteren. Okala geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Irozuru de bal onder controle te krijgen. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatori onderschept slim de pass. Salvatori met een sublieme pass. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Omoh neemt de hoekschop. Milchbubi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Salvatori onderschept slim de pass. Salvatori met een sublieme pass. Madu is nu in balbezit. Milchbubi onderschept slim de pass. Milchbubi schiet op doel. Chibueze bokst de bal weg. Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corcinschi de bal. Iheanacho is nu in balbezit. Corcinschi onderschept slim de pass. Corcinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru met een sublieme pass. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Corcinschi speelt de bal door. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal in één keer door. Salvatori is nu in balbezit. Salvatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:7

83e minuut.
Salvatori passt de bal zonder na te denken. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eguavoen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugochukwu met een snelle inworp. Salvatori rent richting de bal. Salvatori schiet op doel. Chibueze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - SMALT FC 0:9

85e minuut.
Etafia probeert naar een medespeler te passen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu onderschept slim de pass. Ugochukwu geeft een hoge lob. Eguavoen heeft problemen om de bal te vangen. Chibueze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 70%, SMALT FC 30%.
BlueLockFC - SMALT FC 0:9