Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Princes BBC Grill
Normal Tactiek BBC
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Ekeh de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eviparker met de inworp. Omokoh geeft een hoge lob. Podpalyj kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Udenkwor onderschept slim de pass. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor verovert de bal door een tackle van achteren. Udenkwor geeft een hoge lob. Ohenhen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Okereke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj speelt de bal door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj geeft een lange en hoge pass. Omolade heeft problemen om de bal te vangen. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:1

14e minuut.
Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel. Nwordu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ohenhen de bal. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:2

16e minuut.
Akwuegbu passt de bal met de wreef. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh passt de bal zonder na te denken. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:3

19e minuut.
Eviparker passt de bal zonder na te denken. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj probeert naar een medespeler te passen. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:4

21e minuut.
Omokoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel. Nwordu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:5

24e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Achebe onderschept slim de pass. Achebe met een sublieme pass. Podpalyj heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel. Nwordu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Podpalyj probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:6

25e minuut.
Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft een hoge lob. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Udenkwor met een sublieme pass. Achebe is nu in balbezit. Podpalyj heeft problemen om de bal te vangen. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dozie is nu in balbezit. Dozie passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:7

42e minuut.
Akwuegbu geeft een lange en hoge pass. Achebe rent richting de bal. Achebe geeft een hoge lob. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap. Nwordu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Princes 82%, BBC Grill 18%.
Cross-River Princes - BBC Grill 0:7

47e minuut.
Kalu heeft problemen om de bal te vangen. Omokoh rent richting de bal. Omokoh speelt de bal door. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:8

49e minuut.
Zalyalov rent richting de bal. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe passt de bal in één keer door. Podpalyj heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu geeft een hoge lob. Inworp. Zalyalov met de inworp. Omokoh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu geeft de bal voor. Zalyalov geeft een hoge lob. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zalyalov passt de bal zonder na te denken. Achebe heeft problemen om de bal te vangen. Achebe passt de bal met de wreef. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap. Nwordu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ekeh kan de bal niet met de borst controleren. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Achebe de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:9

60e minuut.
Omodiagbe geeft een hoge lob. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj speelt de bal door. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj passt de bal met de wreef. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... Nwordu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:10

67e minuut.
Omolade heeft problemen om de bal te vangen. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nwordu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ohenhen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:11

69e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor verovert de bal door een tackle van achteren. Udenkwor geeft de bal voor. Podpalyj probeert de bal aan de voet te houden. Podpalyj schiet op doel. Nwordu bokst de bal weg. Achebe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:12

70e minuut.
Dozie rent richting de bal. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe passt de bal in één keer door. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eviparker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omokoh de bal. Omolade is nu in balbezit. Omokoh verovert de bal door een tackle van achteren. Omokoh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Atuegbu met een harde bal richting middenveld. Omokoh kopt de bal weg. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:13

87e minuut.
Omokoh met een sublieme pass. Kalu met een sublieme pass. Eviparker geeft een lange en hoge pass. Podpalyj geeft een hoge lob. Achebe maakt een snoekduik en kopt de bal. Nwordu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ... Nwordu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Princes - BBC Grill 0:14

88e minuut.
Shaaka probeert naar een medespeler te passen. Dozie is nu in balbezit. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Princes 85%, BBC Grill 15%.
Cross-River Princes - BBC Grill 0:14