Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ Freddy_KRueGeR
F E D A Tactiek akın 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 61.7
good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Watteeuw rent richting de bal. Yılmazer begaat een overtreding. Watteeuw raakt geblesseerd tijdens het duel. de Carvalho met een snel genomen vrije trap. Komzyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tunalı rent richting de bal. Pingel rent richting de bal. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krupa bokst de bal weg.

43e minuut.
de Carvalho geeft de bal voor. Yılmazer verovert de bal door een tackle van achteren. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:1

44e minuut.
Pantazescu speelt de bal door. de Carvalho is nu in balbezit. de Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 60%, Freddy_KRueGeR 40%.
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:1

54e minuut.
Egas rent richting de bal. Autreve verovert de bal door een tackle van achteren. Autreve geeft een hoge lob. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ... Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gręda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda geeft een hoge lob. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Tătăran de bal. Pingel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çakı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bauts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg. Filczyk is nu in balbezit. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:3

66e minuut.
Faigl passt de bal in één keer door. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Egas is nu in balbezit. Egas speelt de bal door. Yılmazer onderschept slim de pass. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk schiet op doel. Gómez bokst de bal weg. Çakı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:4

84e minuut.
Egas kan de bal niet met de borst controleren. Egas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gręda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:5

87e minuut.
Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran geeft de bal voor. Çakı is nu in balbezit. Çakı draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 53%, Freddy_KRueGeR 47%.
♥ Beşiktaş ♥ - Freddy_KRueGeR 0:5