Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
usta real kozan
433 Tactiek 4312
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Perris speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Tandır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:1

7e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño geeft de bal voor. Hörster rent richting de bal. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Bergmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:2

18e minuut.
Hörster kopt de bal weg. Matteotti heeft problemen om de bal te vangen. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Aliqués speelt de bal door. Kobylański is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:3

21e minuut.
Aliqués is nu in balbezit. Aliqués speelt de bal door. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft een hoge lob. Hörster krijgt zijn hoofd ertegen. Bergmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:4

28e minuut.
Poulain rent richting de bal. Poulain geeft een lange en hoge pass. Ertelemez speelt de bal door. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Chun Yu bokst de bal weg.

33e minuut.
Kamel controleert de bal met de borst. Perris is nu in balbezit. Perris probeert naar een medespeler te passen. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel. Bergmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usta 56%, real kozan 44%.
usta - real kozan 0:4

47e minuut.
Ertelemez probeert naar een medespeler te passen. Ses rent richting de bal. Aliqués maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aliqués naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ses raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Matteotti rent richting de bal. Perris verovert de bal door een tackle van achteren. Perris geeft een lange en hoge pass. Kobylański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:5

54e minuut.
Poulain rent richting de bal. Poulain passt de bal zonder na te denken. Matteotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perris is nu in balbezit. Perris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kobylański rent richting de bal. Kobylański passt de bal met de wreef. Cuba geeft de bal voor. Hörster is nu in balbezit. Hörster draait met de bal, schiet en ... Bergmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tandır geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kobylański de bal onder controle te krijgen. Perris kopt de bal weg. Hörster rent richting de bal. Hörster draait met de bal, schiet en ... Bergmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 0:6

65e minuut.
Plíhal geeft een hoge lob. Inworp. Matteotti met de inworp. Gekov rent richting de bal. Gekov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chun Yu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kobylański is nu in balbezit. Prestar is nu in balbezit. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański passt de bal in één keer door. Hörster is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobylański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ertelemez heeft problemen om de bal te vangen. Ertelemez geeft een lange en hoge pass. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ... Chun Yu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 1:6

86e minuut.
Poulain met de inworp. Cuba rent richting de bal. Cuba speelt de bal door. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel. Bergmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - real kozan 1:7

90e minuut.
Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez passt de bal in één keer door. İlhan rent richting de bal. İlhan probeert naar een medespeler te passen. Ses rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usta 53%, real kozan 47%.
usta - real kozan 1:7