Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenerbahçe. Pamukkale FK
DENİZ-1 Tactiek pamukkale2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Żółkiewski onderschept slim de pass. Żółkiewski passt de bal in één keer door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft de bal voor. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Domachowski bokst de bal weg.

4e minuut.
Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartiek speelt de bal door. Sikesdi probeert naar een medespeler te passen. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Remko is nu in balbezit. Molina onderschept slim de pass. Rottier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rottier krijgt een gele kaart. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Molina neemt de penalty, wat een uithaal! Domachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 0:1

11e minuut.
Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrlík passt de bal met de wreef. Daar is Tomala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Seiler speelt de bal door. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Domachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Remko onderschept slim de pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung geeft een lange en hoge pass. Żółkiewski geeft een hoge lob. Molina springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 0:2

16e minuut.
Skalka rent richting de bal. Sikesdi verovert de bal door een tackle van achteren. Sikesdi passt de bal in één keer door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Szaleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szaleniec passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft de bal voor. Molina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Domachowski met een harde bal richting middenveld. Havrlík kopt de bal weg. Skalka rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Remko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina rent richting de bal. Remko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tartiek met de inworp. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seiler. Havrlík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tartiek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cheuk Fung passt de bal in één keer door. Rottier verovert de bal door een tackle van achteren. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Domachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenerbahçe. 43%, Pamukkale FK 57%.
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 0:3

47e minuut.
Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Remko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala geeft een lange en hoge pass. Szaleniec kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tartiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mestre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sikesdi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 1:3

49e minuut.
Rottier met een snelle inworp. Żółkiewski met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Domachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala passt de bal in één keer door. Sikesdi is nu in balbezit. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Mestre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski schiet op doel. Domachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Moerman verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cheuk Fung speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Moerman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Molina neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 1:4

65e minuut.
Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Seiler met een sublieme pass. Bajek onderschept slim de pass. Leduc met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Domachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 1:5

69e minuut.
Tartiek kopt de bal weg. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalka onderschept slim de pass. Havrlík verovert de bal door een tackle van achteren. Havrlík schiet op doel. Mestre bokst de bal weg. Klungelig pakt Leguía de bal. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 2:5

72e minuut.
Inworp. Rottier met een snelle inworp. Żółkiewski speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Domachowski bokst de bal weg. Bajek speelt de bal door. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler haalt uit met een fantastische trap. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tartiek speelt de bal door. Havrlík met een sublieme pass. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... Mestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 3:5

84e minuut.
Junta passt de bal zonder na te denken. Sikesdi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leguía. Sikesdi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havrlík komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Havrlík onderschept slim de pass. Havrlík passt de bal in één keer door. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenerbahçe. 56%, Pamukkale FK 44%.
Yenerbahçe. - Pamukkale FK 3:5