Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor (ÇSK) MORNİK
1:) Tactiek 4-2-3-1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.3 gemiddelde waardering 70.8
very good Schieten outstanding
solid Passen incredible
good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Türüker de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsiflikas met de inworp. Türüker geeft een hoge lob. Agüero springt en kopt de bal. Kopistecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuśnierz de bal. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Grozman met een sublieme pass. Bocquet heeft problemen om de bal te vangen. Bocquet geeft een hoge lob. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Houwen geeft een lange en hoge pass. Sackstein rent richting de bal. Sackstein passt de bal in één keer door. Grozman rent richting de bal. Grozman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bocquet passt de bal met de wreef. Grozman met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel. Stanislav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 0:1

18e minuut.
Vidaurre passt de bal in één keer door. Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bocquet geeft de bal voor. Tsiflikas kopt de bal weg. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Grozman speelt de bal door. Sackstein rent richting de bal. Tsiflikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sackstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Sackstein zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 0:2

30e minuut.
Daar is Grozman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:2

31e minuut.
Grozman passt de bal in één keer door. Ružnić probeert naar een medespeler te passen. Houwen rent richting de bal. Houwen geeft een lange en hoge pass. Sackstein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Stanislav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:3

36e minuut.
Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein passt de bal zonder na te denken. Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen geeft de bal voor. Sackstein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romero. Romero krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grozman rent richting de bal. Grozman passt de bal in één keer door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 72%, (ÇSK) MORNİK 28%.
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:4

49e minuut.
Mendigain is nu in balbezit. Mendigain passt de bal in één keer door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Stanislav werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:5

51e minuut.
Vidaurre passt de bal met de wreef. Bocquet rent richting de bal. Bocquet met een sublieme pass. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Bystrzanowski de bal onder controle te krijgen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Stanislav maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Türüker kopt de bal weg. Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Kopistecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bocquet passt de bal met de wreef. Grozman is nu in balbezit. Grozman passt de bal in één keer door. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman schiet op doel. Houwen is nu in balbezit. Houwen geeft een lange en hoge pass. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mendigain geeft een hoge lob. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sackstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sackstein legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 64%, (ÇSK) MORNİK 36%.
Batitrakyaspor - (ÇSK) MORNİK 1:5