Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenibosna SK Coritiba FC
5-2-3 Tactiek Coritiba 4_4_2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
56.5 gemiddelde waardering 73.4
good Schieten outstanding
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Ferdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubatlı onderschept slim de pass. Ulubatlı geeft een hoge lob. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bablekos passt de bal met de wreef. Turan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bablekos zal de hoekschop nemen. Chianale springt en kopt de bal. Pękacz bokst de bal weg.

15e minuut.
Tundra heeft problemen om de bal te vangen. Tundra speelt de bal door. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:1

19e minuut.
Turan kopt de bal weg. Perea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chianale rent richting de bal. Chianale draait met de bal, schiet en ... Pękacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:2

21e minuut.
Tundra met een sublieme pass. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perea. Chianale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ulubatlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cáceres geeft een hoge lob. Bablekos rent richting de bal. Bablekos geeft een lange en hoge pass. Illia probeert de bal aan de voet te houden. Chianale maakt een snoekduik en kopt de bal. Pękacz bokst de bal weg.

25e minuut.
Bablekos verovert de bal door een tackle van achteren. Bablekos probeert naar een medespeler te passen. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 60%, Coritiba FC 40%.
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:3

53e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:4

56e minuut.
Bablekos met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bablekos zal de hoekschop nemen. Chianale rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tundra zal de hoekschop nemen. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen. Pękacz bokst de bal weg.

59e minuut.
Bulgurcuoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bablekos rent richting de bal. Bablekos geeft een hoge lob. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chianale onderschept slim de pass. Chianale geeft de bal voor. Bablekos is nu in balbezit. Bablekos schiet op doel. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres speelt de bal door. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... Pękacz bokst de bal weg.

68e minuut.
Rigaux geeft de bal voor. Chianale kopt de bal weg. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel. Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:5

75e minuut.
Tundra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Cuesta is nu in balbezit. Cuesta passt de bal in één keer door. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Utkun rent richting de bal. Utkun passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Perea geeft de bal voor. Bablekos rent richting de bal. Bablekos passt de bal in één keer door. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Pękacz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tundra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:6

90e minuut.
Frutiger onderschept slim de pass. Frutiger passt de bal in één keer door. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft de bal voor. Canaleta maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavcav bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 63%, Coritiba FC 37%.
Yenibosna SK - Coritiba FC 0:6