Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tean 3B CF Agues FC
442 Tactiek wing
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
4 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen good


2e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal in één keer door. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hartveit is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Agues FC 0:1

12e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wan-Bissaka speelt de bal door. Bolívar kopt de bal weg. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bolívar passt de bal zonder na te denken. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Palomares rent richting de bal. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano rent richting de bal. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tean 3B CF - Agues FC 1:1

22e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Agues FC 1:2

23e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz speelt de bal door. Bolívar speelt de bal door. Klungelig pakt Laya de bal. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Andreiescu passt de bal in één keer door. Otaiza heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu begaat een overtreding. Andreiescu krijgt een gele kaart. Otaiza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit passt de bal met de wreef. Cimera rent richting de bal. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Otaiza passt de bal zonder na te denken. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza met een sublieme pass. Santeliz rent richting de bal. Santeliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Pacheco met een sublieme pass. Otaiza speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean 3B CF 74%, Agues FC 26%.
Tean 3B CF - Agues FC 1:2

46e minuut.
Bolívar speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Wan-Bissaka trapt de bal weg. Inworp. Otaiza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft een hoge lob. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wan-Bissaka probeert naar een medespeler te passen. Bolívar kopt de bal weg. Cimera heeft problemen om de bal te vangen. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Wan-Bissaka trapt de bal weg van het doel. Zlatkovskis kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Agues FC 1:3

58e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Santeliz passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Malano probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Cimera onderschept slim de pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Wan-Bissaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Agues FC 1:4

70e minuut.
Zlatkovskis geeft een lange en hoge pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santeliz rent richting de bal. Santeliz haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka bokst de bal weg.

72e minuut.
Zlatkovskis kopt de bal weg. Klungelig pakt Santeliz de bal. Losada onderschept slim de pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Atmodjo onderschept slim de pass. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Agues FC 1:5

86e minuut.
Carnegie geeft de bal voor. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean 3B CF 89%, Agues FC 11%.
Tean 3B CF - Agues FC 1:5