Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag Real Guayaba CF
Piedra Filosofal Tactiek dogo argentino
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 64.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen formidable
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Chiquillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquillo geeft de bal voor. Birikimci kopt de bal weg. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zakić neemt de hoekschop. Padrón controleert de bal met de borst. Padrón geeft een lange en hoge pass. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ohse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohse geeft een lange en hoge pass. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenausi onderschept slim de pass. Echenausi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolim is nu in balbezit. Rolim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:1

6e minuut.
Birikimci rent richting de bal. Birikimci passt de bal met de wreef. Adames speelt de bal door. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel. De bal raakt de paal. Ferrebús heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ohse de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Padrón kopt de bal weg. Ohse is nu in balbezit. Birikimci onderschept slim de pass. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Canorea geeft een hoge lob. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft de bal voor. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:2

11e minuut.
Rolim rent richting de bal. Rolim passt de bal met de wreef. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Palomares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Padrón met een snelle inworp. Zakić probeert naar een medespeler te passen. Rolim rent richting de bal. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zakić speelt de bal door. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal in één keer door. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rolim speelt de bal door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús passt de bal zonder na te denken. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Adames geeft een hoge lob. Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal zonder na te denken. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Padrón onderschept slim de pass. Constantin rent richting de bal. Padrón onderschept slim de pass. Padrón geeft de bal voor. Rolim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Birikimci kopt de bal weg. Klungelig pakt Ohse de bal. Rolim rent richting de bal. Rolim schiet op doel. Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:3

45e minuut.
Inworp. Krepsa komt het veld opgelopen. Carrero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 71%, Real Guayaba CF 29%.
castañedag - Real Guayaba CF 0:3

53e minuut.
Inworp. Birikimci met een snelle inworp. Zakić geeft een lange en hoge pass. Rolim maakt een snoekduik en kopt de bal. Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiquillo. Chiquillo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rolim probeert naar een medespeler te passen. Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa geeft de bal voor. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:4

60e minuut.
Pozo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rolim onderschept slim de pass. Rolim passt de bal zonder na te denken. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ohse de bal onder controle te krijgen. Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zakić neemt de hoekschop. Klungelig pakt Constantin de bal. Krepsa geeft de bal voor. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal. Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:5

69e minuut.
Zakić speelt de bal door. Krepsa is nu in balbezit. Krepsa passt de bal in één keer door. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim schiet op doel. Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Parissi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ranzoni is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo passt de bal in één keer door. Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa haalt uit met een fantastische trap. Palomares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parissi is nu in balbezit. Parissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:6

78e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Rolim rent richting de bal. Rolim schiet op doel. Palomares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zakić rent richting de bal. Zakić geeft de bal voor. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:7

81e minuut.
Echenausi passt de bal zonder na te denken. Zakić heeft problemen om de bal te vangen. Zakić passt de bal in één keer door. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Guayaba CF 0:8

87e minuut.
Palomares trapt de bal weg van het doel. Pisan kan de bal niet met de borst controleren. Pisan probeert naar een medespeler te passen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Carignano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 68%, Real Guayaba CF 32%.
castañedag - Real Guayaba CF 0:8