Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anaksiopistoi Ntouba
pipila Tactiek 541vsextrem push
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 64.9
solid Schieten outstanding
good Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Klungelig pakt Szuba de bal. Dostál bereikt de bal nog maar net als eerste. Dostál passt de bal zonder na te denken. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ... Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pesci geeft een lange en hoge pass. Daar is Paziowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba onderschept slim de pass. Szuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - Ntouba 0:1

13e minuut.
Szuba is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pesci zal de hoekschop nemen. Szuba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hernes geeft een hoge lob. Pesci kopt de bal weg. Klungelig pakt Dostál de bal. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - Ntouba 0:2

19e minuut.
Hernes geeft de bal voor. Pesci kopt de bal weg. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. Paal!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci passt de bal met de wreef. Galiotto geeft een lange en hoge pass. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rahimić is nu in balbezit. Galiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Galiotto passt de bal zonder na te denken. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pesci geeft de bal voor. Szuba heeft problemen om de bal te vangen. Xuanxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba onderschept slim de pass. Szuba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galiotto onderschept slim de pass. Galiotto geeft een hoge lob. Pesci kopt de bal weg. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Pesci is nu in balbezit. Pesci passt de bal met de wreef. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - Ntouba 0:3

34e minuut.
Słuszka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hernes neemt vlug de vrije trap. Pesci kopt de bal weg. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mányoki speelt de bal door. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szuba de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szuba rent richting de bal. Szuba passt de bal in één keer door. Paziowski is nu in balbezit. Pesci onderschept slim de pass. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Moromete met een sublieme pass. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci probeert naar een medespeler te passen. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Musiałowski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 73%, Ntouba 27%.
anaksiopistoi - Ntouba 0:3

48e minuut.
Moromete rent richting de bal. Moromete passt de bal met de wreef. Pesci met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Leotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Szuba heeft problemen om de bal te vangen. Szuba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bagowski passt de bal in één keer door. Paziowski is nu in balbezit. Paziowski geeft de bal voor. Pesci geeft een hoge lob. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen. Serocki bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. Galiotto met een snelle inworp. Pesci geeft een hoge lob. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen. Serocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Słuszka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Paneleiro ... Strafschop! Słuszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słuszka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - Ntouba 1:3

55e minuut.
Pesci passt de bal zonder na te denken. Daar is Mányoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mányoki passt de bal in één keer door. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. Musiałowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bagowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto met een snelle inworp. Pesci geeft een hoge lob. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. Serocki bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Chiţac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţac geeft de bal voor. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel. Musiałowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beké komt het veld opgelopen. Turmiński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 74%, Ntouba 26%.
anaksiopistoi - Ntouba 1:3