Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damned FC KAVALLEIROS
DEF Tactiek 5 jogo
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Zając rent richting de bal. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Maciesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus passt de bal zonder na te denken. Mattos rent richting de bal. Arantes onderschept slim de pass. Arantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft de bal voor. Sterescu probeert de bal met de borst te controleren. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - KAVALLEIROS 0:1

31e minuut.
Dull verovert de bal door een tackle van achteren. Dull geeft een hoge lob. Sterescu kopt de bal weg. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Răduţă geeft een hoge lob. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Maciesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 60%, KAVALLEIROS 40%.
Damned FC - KAVALLEIROS 0:1

46e minuut.
Molus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kovár de bal onder controle te krijgen. Zając is nu in balbezit. Zając geeft de bal voor. Sterescu krijgt zijn hoofd ertegen. Maciesiak bokst de bal weg. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - KAVALLEIROS 0:2

56e minuut.
Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Woldseth is nu in balbezit. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Maciesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dull verovert de bal door een tackle van achteren. Dull passt de bal met de wreef. Zając rent richting de bal. Zając geeft een hoge lob. Arantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - KAVALLEIROS 0:3

63e minuut.
Răduţă geeft de bal voor. Sterescu rent richting de bal. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - KAVALLEIROS 0:4

73e minuut.
Arantes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorin. Arantes raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutálek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sterescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mazilu geeft de bal voor. Zając kopt de bal weg. Daar is Woldseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Maciesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Răduţă met de inworp. Zając rent richting de bal. Zając geeft de bal voor. Sterescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - KAVALLEIROS 0:5

88e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos begaat een overtreding. Arantes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Răduţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mattos is nu in balbezit. Sterescu onderschept slim de pass. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 62%, KAVALLEIROS 38%.
Damned FC - KAVALLEIROS 0:5