Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kalopodaros ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
14 Tactiek 2
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 73.6
very good Schieten formidable
very good Passen outstanding
very good Verdedigen incredible


10e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Makrodimitris probeert naar een medespeler te passen. Polyzos is nu in balbezit. Polyzos draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Spetsiotis geeft een lange en hoge pass. Polyzos kopt de bal weg. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

18e minuut.
Speriatu met een sublieme pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Çamlık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çamlık krijgt een gele kaart. Rzeczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Makrodimitris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polyzos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Enginsu speelt de bal door. Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski springt en kopt de bal. Paal!

22e minuut.
Arroupe verovert de bal door een tackle van achteren. Arroupe met een sublieme pass. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris geeft een hoge lob. Polyzos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Spetsiotis probeert de bal aan de voet te houden. Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Psichogiopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:2

34e minuut.
Rzeczkowski speelt de bal door. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris passt de bal met de wreef. Polyzos is nu in balbezit. Polyzos draait met de bal, schiet en ... Psichogiopoulos bokst de bal weg.

38e minuut.
D`Anna met een sublieme pass. Arroupe met een snel genomen vrije trap. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft een hoge lob. Polyzos springt en kopt de bal. Psichogiopoulos bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Çamlık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroupe passt de bal in één keer door. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski schiet op doel. Psichogiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Spetsiotis controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łęcki. Spetsiotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makrodimitris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos schiet op doel. Psichogiopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 64%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 36%.
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:3

51e minuut.
Education passt de bal in één keer door. Spetsiotis heeft problemen om de bal te vangen. Spetsiotis geeft een lange en hoge pass. Polyzos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:4

52e minuut.
Spetsiotis passt de bal zonder na te denken. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu geeft een hoge lob. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Makrodimitris onderschept slim de pass. Makrodimitris probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel. Psichogiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:5

68e minuut.
Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Psichogiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:6

69e minuut.
Spetsiotis met een sublieme pass. Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris passt de bal in één keer door. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is Polyzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vela speelt de bal door. Vecchia controleert de bal met de borst. Polyzos is nu in balbezit. Polyzos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enginsu krijgt een gele kaart. Łęcki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ntavelis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sára speelt de bal door. Klungelig pakt Makrodimitris de bal. Makrodimitris geeft een hoge lob. Rzeczkowski springt en kopt de bal. Psichogiopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 63%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 37%.
kalopodaros - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:7